in ,

“Sihirbazlar Çetesi 3”ün Kadrosu Şekilleniyor: İşte Yeni “Now You See Me” Oyuncuları

Sihirbazlar Çetesi 3 kadrosu büyüyor. Yeni Now You See Me filminde ana kadroya Ariana Greenblatt, Justice Smith ve Dominic Sessa eşlik edecek.

"Sihirbazlar Çetesi 3" Kadrosu Şekilleniyor
- Reklam -
- Reklam -

Sihirbazlar Çetesi 3 filmi yeni isimlerle kadrosunu genişletmeye başladı. Barbie filmiyle tanınan Ariana Greenblatt, Dungeons & Dragons’tan Justice Smith ve The Holdovers’tan Dominic Sessa, üçüncü macerada yer alacak isimler olarak açıklandı.

2013’te vizyona giren ve Jesse Eisenberg, Woody Harrelson ve Morgan Freeman gibi yıldız isimleri bir araya getiren ilk filmin ardından 2016’daki devam halkasıyla birlikte Now You See Me serisi dünya çapında 687 milyon dolar gişe başarısı yakaladı. İllüzyon ve göz boyama üzerine kurulu macera dolu hikâyesiyle büyük beğeni toplayan seri, üçüncü filmiyle yeniden beyaz perdeye dönmeye hazırlanıyor.

Yönetmen koltuğunda Ruben Fleischer’ın oturduğu filmin senaryosu şimdilik gizli tutuluyor. Lionsgate’ten gelen ilk açıklamalara göre Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Mark Ruffalo, Dave Franco, Isla Fisher gibi birinci ve ikinci filmin başrol oyuncuları kadroda yer alacak. Diziye de uyarlanması beklenen serinin kadrosuna genç yetenekler Greenblatt, Smith ve Sessa’nın hangi rollerle katılacağı ise henüz belli değil. Ayrıca yine ilk iki filmde yer alan Morgan Freeman’ın da yeni filmde yer alıp almayacağı şimdilik bilnmiyor.

- Reklam -
"Sihirbazlar Çetesi 3"ün Kadrosu Şekilleniyor: İşte Yeni "Now You See Me" Oyuncuları
Justice Smith, Dominic Sessa ve Ariana Greenblatt

Sihirbazlar Çetesi 3 Filmi Kadrosuna Sürpriz Oyuncular Katılabilir

Barbie filmiyle adından söz ettiren Ariana Greenblatt, Disney+ dizisi Ahsoka’daki rolüyle de tanınıyor. Sektörün yükselen yıldızlarından biri olan Greenblatt, 2024’te Borderlands filminde de boy gösterecek. Dungeons & Dragons’taki performansıyla tanınan Justice Smith ise Pokémon: Detective Pikachu ve Jurassic World: Fallen Kingdom filmleriyle de biliniyor. The Holdovers adlı bağımsız filmle yıldızı parlayan Dominic Sessa da filmin yeni isimleri arasında yer alıyor.

Daha önce Michael Caine, Daniel Radcliffe gibi isimlerin kadrosuna dahil olduğu serinin üçüncü filminde sürpriz konuk oyuncular da yer alabilir. Ancak filmin detayları şu an tam olarak netlik kazanmadı. “Now You See Me 3”, Hollywood’daki yeniden çevrim trendini sürdürerek izleyiciyi sürprizlerle dolu bir hikâyeye davet edecek gibi görünüyor.

"Sihirbazlar Çetesi 3"ün Kadrosu Şekilleniyor: İşte Yeni "Now You See Me" Oyuncuları

- Reklam -

Filmin çekimlerine önümüzdeki 6 ay içinde başlanması bekleniyor. Sihirbazlar Çetesi 3’ün vizyon tarihi ise henüz açıklanmadı.

Sihirbazlar Çetesi 3 filminden beklentileriniz neler? İlk iki filmi nasıl bulmuştunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni sinema haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dünya'nın Dijital İkizi Geliyor: Nvidia'dan Yeni Devrim

Nvidia, Dünya’nın ‘Dijital İkizi’ni Hazırladı: İklim Tahminlerini Devrim Niteliğinde Hızlandıracak

Leonardo DiCaprio, Frank Sinatra'yı Canlandıracak

Leonardo DiCaprio, Martin Scorsese’nin Yeni Filminde Frank Sinatra’yı Canlandıracak