in ,

Sihirbazlar Çetesi Geri Dönüyor: “Now You See Me 3” Filminde Senaryo Aşaması Tamamlandı

“Now You See Me 3” filmi için hazırlıklar devam ediyor. Yeni “Sihirbazlar Çetesi” macerasında senaryo aşaması tamamlanırken çekimlerin yakında başlaması bekleniyor.

Now You See Me 3 - Senaryo - Jesse Eisenberg
- Reklam -
- Reklam -

Now You See Me 3 filminde senaryo yazım süreci noktalandı. Çekim aşaması ise beklenenden çok daha erken başlayacak.

Louis Leterrier imzalı ilk Now You See Me (Sihirbazlar Çetesi) filmi 2013 yılında vizyona girmiş; 75 milyon dolarlık bütçesine karşılık 351 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. 2016’da yönetmen koltuğuna Jon M. Chu geçerken yapım ilk filmdeki bütçesini 90 milyon dolara çıkarmış; gişede ise 334 milyon doları görmüştü.

Serinin hayranları o tarihten beri gözlerini bir devam filmine dikmiş durumda. 2020 yılında, üçüncü yapımın yolda olduğu açıklansa da işlerin ciddiyete binmesi 2022’de yönetmen tercihinin netleşmesini bulmuştu. Zombieland ve Venom’la tanınan Ruben Fleischer’ın yapımın başına geçmesiyle süreç hız kazandı.

- Reklam -

Now You See Me 3 yönetmeni belli oldu

Geçen kasım ayında serinin yıldızı Jesse Eisenberg, Now You See Me 3 için heyecanını dile getirmişti.

Senaryosu Tamamlanan “Now You See Me 3” Filminde Çekimler 2024 Yılı İçerisinde Başlayacak

South by Southwest festivalinde son projesi Sasquatch Sunset hakkında söyleşi veren Jesse Eisenberg, üçüncü filmin senaryosunun tamamlandığını ve “gelecek 6 ay içerisinde” çekimlerin başlamasını beklediğini açıkladı.

Aktör ayrıca serinin kaba kuvvet yerine zekâyı yücelttiğini ve bu durumun bugünlerde pek çok filmin göz ardı ettiği bir unsur olduğunu da sözlerine ekledi.

Seride J. Daniel Atlas karakterini canlandıran Jesse Eisenberg, verdiği demeçte şu ifadeleri kullanıyor:

“Evet, senaryoyu okudum. Umarım önümüzdeki altı ay içinde çekimler başlar. Bence olacak. Benim için bu filmde en sevdiğim şey filmin zekâyı yüceltmesi ve şiddet içermeden de heyecan verici olmayı başarması. Bunu görmek çok garip çünkü kulağa çok bariz geliyor ve sıradan bir şeymiş gibi duruyor. Ama aslında böyle bir seriye, Hollywood tarzı bir filme sahip olmak ve bu filmin sadece şiddetten ziyade takım çalışması ve zekâyla ilgili olması oldukça nadir görülen bir durum.”

Jesse Eisenberg - Now You See Me 3

- Reklam -

Eisenberg Now You See Me 3 filmi hakkındaki sözlerine ayrıca şu ifadeleri ekledi:

Now You See Me ya da bizim kullandığımız adıyla Now You 3 Me’nin yeni senaryosunu okurken – bu yüzden başım belaya girecek – ‘Vay canına, arkadaş olduğum ve hepsi de dâhi olan bu oyuncular filmde çok komik olacaklar,’ diye düşünüyordum.”

Eisenberg senaryodaki birçok eğlenceli anın doğaçlamaya son derece açık olduğunu belirtirken bunun ardındaki rahatlığı ise bu zamana kadar ortaya koydukları “harika temel” olarak tanımladı.

“Oyunculuğu her şeyden çok seviyorum çünkü bu benim işim. Dolayısıyla olay örgüsü odaklı bir Hollywood filmi izlediğimde, bu tür şeyleri o kadar da önemsemiyorum. Ama filmin bu harika oyuncularla dolu olduğunu gördüğümde, bu beni gerçekten heyecanlandırıyor.”

Ruben Fleischer imzasını taşıyacak serinin üçüncü filminde Eisenberg’e eşlik edeceği bilinen isimler arasında Morgan Freeman ve Woody Harrelson yer alıyor. Kadrodaki diğer oyuncuların ise yakın zamanda netleşmesi bekleniyor.

Sihirbazlar Çetesi 3 için henüz bir vizyon tarihi açıklanmadı.

Now You See Me 3 filmi hakkında sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2024 Oscar Ödülleri Kazananları Açıklandı

2024 Oscar Ödülleri Kazananları Açıklandı: “Oppenheimer” Zirveyi Bırakmadı

Karen Gillan - Poison Ivy - DCU

“Guardians of the Galaxy” Yıldızı Karen Gillan, James Gunn’ın DC Evreni’nde Poison Ivy’yi Canlandırmak İstiyor