in ,

“Guardians of the Galaxy” Yıldızı Karen Gillan, James Gunn’ın DC Evreni’nde Poison Ivy’yi Canlandırmak İstiyor

Karen Gillan, Marvel sonrası gözünü James Gunn’ın DC Evreni’ne dikti. Yıldız aktris, Poison Ivy karakterini canlandırmak istiyor.

Karen Gillan - Poison Ivy - DCU
- Reklam -
- Reklam -

Karen Gillan, James Gunn ve Peter Safran ile birlikte tekrar inşa edilen DCU’da Batman’in ikonik düşmanlarından Poison Ivy karakterini oynamak istediğini dile getirdi.

36 yaşındaki yıldız oyuncu, daha önce Marvel Sinematik Evreni’nde geçen Guardians of the Galax üçlemesinde Nebula’ya hayat vermişti.

Bugüne dek Samuel L. Jackson’dan Scarlett Johansson’a, Ben Affleck’ten Natalie Portman’a daha önce bir hem Marvel hem de DC yapımlarında rol alan birçok oyuncu bulunuyor.

- Reklam -

Karen Gillan’ın gönlünden geçen de yakın gelecekte bir DCU yapımında, en sevdiği karakterlerden birisi olarak boy göstermek.

Karen Gillan - Poison Ivy ve Harley Quinn

DC Stüdyoları imzalı yeni DC Evreni yavaş yavaş şekillenmeye devam ediyor. Gunn’ın Superman filminde çekimler devam ederken, Creature Commandos da 2024’ün sonbaharında Max’te yayına girmeye hazırlanıyor.

Karen Gillan, Poison Ivy’nin Hangi Versiyonunu İstediğini de Açıkladı

24 Mart 2024’te vizyona girecek yeni filmi Sleeping Dogs’un tanıtımı sırasında açıklamalarda bulunan Karen Gillian, Poison Ivy’nin Harley Quinn ile romantik bir ilişki içinde olan versiyonunu tercih edeceğini de dile getirdi. “Hangi Poison Ivy?” sorusuna şu Gillan şu yanıtı verdi:

“Ah. Bu güzel bir soru. Harley Quinn ile bir ilişki kulağa mükemmel geliyor.”

Gunn ve Peter Safran’ın yeni bir Batman reboot’u üzerinde çalıştıkları biliniyor. The Brave and The Bold’u tekrar izleyicilerle buluşturmak isteyen DC; bu yapımla beraber Poison Ivy karakterini de geri getirebilir.

- Reklam -

Poison Ivy - Harley Quinn

Öte yandan Poison Ivy’nin yer alabileceği bir diğer yapım Matt Reves imzalı Arkham Asylum dizisi olarak öne çıkıyor.

Her iki ihtimalde de hayranlar yakın zamanda bir kez daha Gotham şehrine geri dönecek. Gillan’ın isteğinin gerçeğe dönüşüp dönüşmeyeceğini ise zaman gösterecek.

Karen Gillian Guardians of the Galaxy serisi ve diğer Marvel yapımları dışında BBC’nin sevilen bilimkurgu dizisi Doctor Who’daki Amy Pound rolüyle hatırlanıyor. Aktris ayrıca Selfie ve Not Another Happy Ending gibi projelerde de yer almıştı.

Siz Karen Gillan tarafından canlandırılan bir Poison Ivy karakteri görme fikrine nasıl yaklaşıyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Now You See Me 3 - Senaryo - Jesse Eisenberg

Sihirbazlar Çetesi Geri Dönüyor: “Now You See Me 3” Filminde Senaryo Aşaması Tamamlandı

Wasabi - Antik Mısır Papirüs Korunma

Wasabi, Antik Mısır’dan Kalma Papirüslerin Korunmasında Kritik Rol Oynayabilir