in , ,

“The Witcher” Dizisinin Yıldızı Anya Chalotra, DC Animasyonu “Creature Commandos”un Kadrosunda

Anya Chalotra, DC evreninde geçen “Creature Commandos” animasyon dizisine seslendirme sanatçısı olarak katıldı.

Anya Chalotra Creature Commandos Circe Rolu
- Reklam -
- Reklam -

Anya Chalotra, yine bir büyücü rolünde fantastik dünyalara adım atmaya hazırlanıyor. The Witcher dizisinin yıldızı, DCU’nun Creature Commandos yapımına dahil oldu.

DC Sinematik Evreni’nde geçen animasyon yapımı Creature Commandos; bir kurt adam, bir vampir, Frankenstein’ın Canavarı ve bir gorgondan oluşan bir grup askeri süper insanı konu alıyor.

Netflix’in Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski’nin fantastik kitap serisinden uyarladığı The Witcher dizisinde Vengerbergli Yennefer karakterini canlandıran Anya Clahotra, DC animasyonu Creature Commandos’ta Circe karakterini seslendirecek.

- Reklam -

James Gunn, Threads hesabı üzerinden yaptığı açıklamada haberi doğrularken yapımdaki tüm önemli oyuncuların çoktan belirlendiğini de belirtti. Animasyon projesi, Aquaman and the Lost Kingdom’ın yayınlanmasının ardından yeni bir döneme giren DC’nin ilk animasyonu olacak.

Anya Chalotra - Creature Commandos Kadro - Circe

Chalotra bu yapımda oldukça güçlü ve ölümsüz bir büyücü olan Circe’ye seslendirerek DCU’nun canavar ekibine dahil olacak.

Anya Chalotra “Creature Commandos” Animasyonunda

28 yaşındaki Britanyalı aktris Anya Chalotra, The Witcher dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Chalotra, Rivyalı Geralt’ı canlandıran Henry Cavill ile birlikte uyarlamanın sonraki her sezonunda yer aldı ve Yennefer hızla dizinin ana karakterlerinden biri hâline geldi. Chalotra son birkaç yıldır Yennefer rolünün yanı sıra Sherwood’da da rol aldı. Aktris aynı zamanda Army of the Dead: Lost Vegas’ta Lucille’i karakterini seslendirmeye hazırlanıyor.

Creature Commandos’un temel alacağı çizgi romanlarda Circe, Yunan mitolojisindeki karşılığına dayanan güçlü bir büyücü olarak tanınıyor. Karakter sıklıkla Wonder Woman’a karşı savaşırken görülüyor ve kendisine Justice League Unlimited ve Justice League Action gibi animasyon dizilerinde de yer buluyor.

- Reklam -

Anya Chalotra - Creature Commandos Kadrosu - Circe

Circe’nin Amanda Waller’ın (Viola Davis) canavarlardan oluşan tehlikeli bir kara operasyon ekibi kurmasını takip eden Creature Commandos’ta anlatılan hikâyeye nasıl dahil edileceği henüz belli değil. Rick Flag Sr. (Frank Grillo), Eric Frankenstein (David Harbour) ve Frankenstein’ın Gelini’nden (Indira Varma) oluşan ekibe eşlik edecek Circe’nin onların dostu mu yoksa düşmanı mı olacağı henüz bilinmiyor.

Creature Commandos 2024 yılının sonlarında Max platformu üzerinden yayınlanacak. Yapım, Gunn ve Safran tarafından hazırlanan DCU’nun yeni döneminin ilk bölümü olan Gods and Monsters’ın bir parçası olarak izleyicilerle buluşacak.

Anya Chalotra’nın Creature Commandos kadrosuna katılması hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yaşama Sanatı: Alfred Adler'dan Bireysel Psikoloji

Bireysel Psikolojinin Kurucusu Alfred Adler’in “Yaşama Sanatı” Kitabı Yeniden Türkçede

Manga, Manhwa ve Manhua Nedir?

Manga, Manhwa ve Manhua Nedir? Doğu Asya Çizgi Roman Türleri Arasındaki Farklar Nelerdir?