in , ,

“Inside Out 2” Filminden İlk Fragman: Ödüllü Pixar Animasyonu Macerasına Devam Ediyor

Inside Out 2 fragmanı yayınlandı. Disney ve Pixar’ın Ters Yüz adlı 2015 animasyonu, yeni bir duygunun eklendiği devam filmi ile geliyor.

Inside Out 2 Fragmanı: Ters Yüz Geri Dönüyor
- Reklam -
- Reklam -

Inside Out 2 için ilk fragman yayınlandı. Disney ve Pixar’ın 2015 yapımı Ters Yüz adlı animasyonun devam filmi, Riley’in ergenliğe doğru ilerleyen hayatına eşlik eden duygularının hikâyesini sürdürüyor.

İlk filmde Riley’in zihnindeki duygular eylemlerini bir konsol aracılığıyla kontrol ederken, değerli anıları bir kasada saklarlardı. Ancak yeni bir devam filmi için Riley’in iç dünyasında yeni duygular ortaya çıkacak ve hem kendisi hem de çevresi hakkında bildiği her şey değişecek gibi görünüyor.

İlk filmde olduğu gibi Amy Poehler’in seslendirdiği Joy, Phyllis Smith’in seslendirdiği Sadness ve Lewis Black’in seslendirdiği Anger gibi karakterler geri dönecek ve Riley’in hayatının bu yeni döneminde karşılaşacağı durumlara nasıl tepki verdiklerini izleyeceğiz. Ancak takvim uyuşmazlığı nedeniyle Bill Hader ve Mindy Kaling’in Korku ve Tiksinti rollerini tekrar üstlenememeleri sonucu, stüdyo bu duygular için yeni sesler bulmak zorunda kaldı. İkinci filmde Tony Hale Korku’yu seslendirirken, Liza Lapira Tiksinti duygusuna ses verecek.

- Reklam -

Inside Out 2 Fragmanı: Ters Yüz Geri Dönüyor

2015 yazında dünya genelinde 858 milyon dolar hasılat elde eden ilk film, Jurassic World’ün çıkışıyla zorlu bir rekabetle karşı karşıya kalmıştı. Ancak Pixar stüdyosunun tarihindeki en büyük başarılarından biri oldu ve bu başarı stüdyoyu Riley ve onun içindeki duygularının hikâyesinin nereye gideceği konusunda düşünmeye yöneltti. Devam filminin geleceği ise Eylül 2022’de D23 Expo etkinliği sırasında duyuruldu.

İlk filmin yönetmeni Pete Docter, son birkaç yılda Pixar’ı yönetmekle meşgul olduğu için devam filminin yönetmenliğini üstlenemedi. İkinci film için görevi Kelsey Mann devraldı ve ilk fragmana göre, ilk filmdeki tonu korumuş gibi görünüyor.

Inside Out 2 Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı Türkçe Dublajlı olarak YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Inside Out 2 Ne Zaman Vizyona Girecek?

Yaklaşan devam filmi Amerika Birleşik Devletleri’ndeki sinemalarda 14 Haziran 2024’te gösterime girecek. Ülkemizde de Haziran 2024 gözükmesine rağmen fragmanda resmi bir gün belirtilmedi.

Pixar genel olarak bu tarz filmlerini yaz dönemi için saklama geleneğini sürdürüyor. İnanılmaz Aile 2 ve Oyuncak Hikâyesi 4 gibi filmler aynı dönemde gösterime girdiğinde küresel gişede büyük başarılar elde etmişti ve ilk Ters Yüz filmi de aynı şekilde listelerde üste çıkmayı başarmıştı. Bu nedenle devam filminin de benzer bir başarı yakalaması bekleniyor.

Aslında stüdyonun sonraki filmi aslında Elio olacaktı, ancak SAG-AFTRA tarafından düzenlenen grev nedeniyle proje ertelendi. Oyuncu grevlerinin de bugün son bulduğunu hatırlatalım.

Inside Out 2 için yayınlanan ilk fragmanı nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni çıkan fragmanlardan haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Venüs'ün Aydınlık Noktasında Oksijen Bulundu

Venüs’ün Aydınlık Noktasında Oksijen Bulunduğu Kesinleşti

Avatar: The Last Airbender Dizi Uyarlaması İlk Fragman

Netflix’in “Avatar: The Last Airbender” Dizi Uyarlamasından İlk Fragman Yayınlandı