in ,

Oscar Ödüllü Pixar Animasyonu “Inside Out”a Devam Filmi Geliyor

Inside Out 2 geliyor. Pixar, D23 Expo etkinliği sırasında sevilen animasyon filmi Ters Yüz’ün devam macerasını açıklamaya hazırlanıyor.

Inside Out 2 ters yuz
- Reklam -
- Reklam -

Inside Out 2 filmi yolda. Disney çatısı altındaki Pixar stüdyosu, Ters Yüz’ün yeni macerası için hazırlıklara başladı.

Puck News’ın haberine göre Pixar’ın oldukça beğeni toplayan animasyon filminin ikincisi D23 Expo’da resmi olarak duyurulacak.

2015 yılında izleyicilerle buluşan ve Riley isimli bir kızın zihninde yaşayan insansı duyguları konu alan Inside Out dünya çapında büyük bir hayran kitlesi yaratmayı başarmıştı. 800 milyon dolarlık gişe hasılatı ile yapımcıların da yüzünü güldüren animasyon filminin devamının geleceği söylenmiş ancak Disney konuya dair resmi bir açıklama yapmamıştı.

- Reklam -

Inside Out 2 ters yüz pixar

Bunun üzerine 2016 yılında Pixar’ın başındaki isim Jim Morris, WALL-E, Ratatouille ya da Inside Out gibi yapımlara devam filmi çekmek yerine orijinal filmlerle yönelmek istediklerini açıklamıştı. Bu açıklamadan sonra hayranlar Üzüntü ve Neşe’nin yeni maceralarından umutlarını kesmişti.

Inside Out 2 Filmi Seslendirmen Kadrosunda Bazı Kayıplar Yaşayabilir

Inside Out 2 filminin konusu hakkında ise henüz netleşmiş bir söylenti yok. İlk filmin başrol karakteri Riley’nin anne ve babasını konu alan bir yapım olabileceği söylenirken ikinci filmin yetişkin Riley’yi konu alabileceği de söyleniyor.

Diğer taraftan animasyonun kadrosunda ilk filme göre eksiklikler olabilir. Kızgınlık karakterini seslendiren Bill Hader ya da Tiksinti karakterini canlandıran Mindy Kaling’in seslendirmen kadrosunda yer almadığı söyleniyor. Bill Hader hâlihazırda Barry yapımında rol alırken Kaling ise şu sıralar Never Have I Ever setinde. Dolayısıyla karakterlerden birinin ya da ikisinin birden kadro dışı kalmasının sebebinin aktörlerin kendi sıkışık takvimlerinden mi yoksa senaryo bünyesinde iki duygunun başka duygularla değiştirilmesinden mi olduğu belirsiz.

- Reklam -

Inside Out 2 ters yüz pixar d23

Her iki yılda bir kutlanan Disney Expo, en son 2020 yılında gerçekleştirilmişti. Koronavirüs salgınından dolayı gerçekleşemeyen etkinlik bu seneki Anaheim Convention Center’da kutlanacak. 9-10-11 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek D23 Expo Disney evreninden yeni yapımları ve gelecek etkinlikleri hayranlarına duyuracak.

Disney Pixar animasyonları ise izleyicilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Geçen yıl vizyona giren Soul ve Onward yapımları eleştirmenlerden yüksek notlar almayı başarmıştı. Bu sene çıkan Lightyear animasyonu ise izleyicilerden karışık tepkiler almıştı. Sevilen animasyon Cars için de Cars on the Road dizisi de gerçekleştirilmişti.

Siz Inside Out 2 için heyecanlı mısınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: PuckNews, Comic Book

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Akahige Akahige dedi ki:

    Yetişkin Riley’yi konu alan bir senaryo olabilir. Bu senaryo düzgün yazılırsa yetişkin ana karakter dolayısıyla Soul gibi hedef kitlesine çocuklardan çok yetişkinleri alan bir film olacaktır. Bence Pixar’ın o yönde ilerlemesi güzel olabilir. Ama daha önce görmediğimiz rastgele bir karakter veya çok önemsemediğimiz bir karakter de aynı konseptle kullanılabilir. Benim tercihim bu olur. Bu bir devam filmi değil de aynı ekibin aynı konsepti kullanarak çektiği başka bir film olur. Bu şekilde yapılan ikinci film beğenilirse bu antoloji formatında ve her filmde başka karakterlerle bambaşka problemlerin işlendiği bir seriye dönebilir. Birbiriyle uzaktan bağlantılı olan karakterler kullanılabilir. Kısaca Infinity Train olabilirler.

  2. Avatar for WakerGentleman WakerGentleman dedi ki:

    Favori animasyonlarından birisiydi devam filmi çıkması beni sevindirdi. İnşallah düzgün bir şey olur.

  3. Avatar for okanakinci okanakinci dedi ki:

    En sevdiğim Pixar animasyonlarındandır. Umarım zorlama bir devam filmi olmaz. Umarım gerçekten ellerinde iyi bir konu vardır.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

joker gerçek adı nedir

DC Evreninin En Büyük Gizemlerinden “Joker’ın Gerçek Adı” Açıklandı

the rings of power 3 bölüm incelemesi

Yüzüklerin Efendisi Dizisi The Rings of Power 3. Bölüm İncelemesi: Numenor’dan Mordor’un Doğuşuna