in ,

“Fallout” Dizisi Hakkında İlk Yorumlar Oldukça Olumlu: “The Last of Us” ile Yarışıyor

Fallout dizisi yorumları ile iddialı bir giriş yaptı. Prime Video’nun yeni video oyun uyarlaması eleştirmenlerden yüksek puanlar aldı.

Fallout Yorumları
- Reklam -
- Reklam -

Fallout dizisi yorumları ağırlıklı olarak pozitif oldu. Amazon’un dijital yayın platformu Prime Video’da yayına giren yapım; son dönemlerde ses getirmeyi başaran video oyun uyarlamalarına yeni bir halka ekliyor.

10 Nisan 2024 tarihinde Prime Video’da yayına giren Fallout hem hayranlardan hem de eleştirmenlerden yüksek puanlar aldı. İlk fragmanın yayınlamasından bu yana merakla beklenen yapım film/dizi eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes’ta iddialı bir açılış yaptı. Dizi, geçen yılın ses getiren video oyun uyarlamalarından The Last of Us ile kıyasıya bir yarışa girdi.

Oyun uyarlamalarının beyaz perde ve televizyon uyarlamaları hız kesmeden devam ediyor. The Super Mario Bros. Movie, Sonic the Hedgehog 2 gibi yapımlar beyaz perdede beğeni toplarken Halo, The Last of Us ve fütüristik bir distopyada geçen Fallout televizyon ekranları üzerinden izleyicilerinin karşısına geçiyor.

- Reklam -

Fallout Yorumlar

Fallout Yorumları ile Son Yılların En Başarılı Oyun Uyarlamaları Arasına Girmeye Aday

Fallout’un yayınlanmasıyla birlikte dizinin Rotten Tomatoes skoru da netleşmeye başladı. Yapım eleştirmenlerden %93, izleyicilerden ise %85’lik bir puan alarak iyi bir açılışa imza attı. Oyun uyarlaması alanında The Last of Us’ın %96 eleştirmen, %89 izleyici skoru bulunuyor.

Her iki yapım da kıyamet sonrası bir dönemde geçmesi ve iddialı oyun serilerinden uyarlanmaları ile dikkatleri üzerine çekmeyi bildi.

Dizi, Screen Rant’ta yer alan bir eleştiriye göre “dünya inşası, karakterler, arka plan hikâyeleri ile ilgi çekici olmayı başaran” bir yapıya sahip.

Kıyametten 200 yıl sonrasında korunaklı yuvalarından çıkan ve atalarının bir zamanlar yürüdüğü toprakları yeniden keşfetmeye zorlanan insanların hikâyesini konu alan Fallout, radyasyonla dolu topraklardaki yırtıcı ve garip dünyayı gözler önüne seriyor.

Fallout Eleştirileri - Prime Video

- Reklam -

Geneva Robertson-Dworet ve Graham Wagner’ın yaratıcılığını paylaştığı dizinin yönetmenleri arasında Jonathan Nolan, Clare Kilner ve Frederick E.O. Toye gibi isimler yer alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda ise Ella Purnell, Aaron Moten, Walton Goggins, Zach Cherry, Moises Arias ve Leslie Uggams bulunuyor.

İlk sezonu toplamda 8 bölümden oluşan dizi şu anda Prime Video kütüphanesinde izleyicileri bekliyor.

Fallout Yorumları - Prime Video

Bununla birlikte Amazon dizinin çıkışını kutlamak için Prime Video üyelerine Fallout 76 oyununu ücretsiz olarak sunuyor.

Sizin Fallout dizisi hakkındaki yorum ve eleştirileriniz neler? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve daha fazlası için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant, Rotten Tomatoes

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

23 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for erce erce dedi ki:

    Spoiler inokumadim. Ben daha izlemedim ama fragman saf kan fallout.

    Boyle is yapsinlar yapacaklarsa.

  2. Avatar for noronikkirbac noronikkirbac dedi ki:

    Valla sıfır beklentiyle beklediğimden midir nedir hiç böyle bir şey beklemiyordum. İlk fırsatta bir göz atın bence.

  3. Avatar for SJack SJack dedi ki:

    İki bölüm izledim şimdilik. Gayet güzel ve keyifli bir dizi gibi görünüyor. Farklılığı, kuralsızlığı, karakter çeşitliliği ve hikayesiyle beni içine çekti diyebilirim.

  4. Avatar for OgiWanKenobi OgiWanKenobi dedi ki:

    Kayıp Rıhtım'da tamamını okumak için: Fallout Dizisi Yorumları İddialı Başladı – Kayıp Rıhtım

    image

    Fallout dizisi yorumları ağırlıklı olarak pozitif oldu. Amazon’un dijital yayın platformu Prime Video’da yayına giren yapım; son dönemlerde ses getirmeyi başaran video oyun uyarlamalarına yeni bir halka ekliyor. 10 Nisan 2024 tarihinde Prime Video’da yayına giren Fallout hem hayranlardan hem de eleştirmenlerden yüksek puanlar aldı. İlk fragmanın yayınlamasından bu yana merakla beklenen yapım film/dizi eleştiri derleme… (DEVAMI…)

  5. Avatar for birisi43 birisi43 dedi ki:

    Diziyi izleyenlere ufak bir soru. Dizide o malum bözekten var mı? Fobi durumu :roll_eyes:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

18 cevap daha var.

Şirinler Filmi Seslendirme Kadrosu - Rihanna

Rihanna’nın Şirine’yi Seslendirdiği “Şirinler” Filminde Kadro Belli Oldu

Joker: Folie à Deux Fragmanı Barbie'yi Geride Bıraktı

“Joker 2”nin İlk Fragmanı İzlenme Sayıları ile “Barbie”yi Geride Bırakmayı Başardı