in ,

“Sonic the Hedgehog 3” Filminin Çekimleri Oyuncular Olmadan Başlayacak

Sonic the Hedgehog 3 çekimleri oyuncusuz başlayacak. Paramount, grev sona erene kadar filmin bazı sahnelerini tamamlamak istiyor.

Sonic the Hedgehog 3 Çekimleri Oyuncusuz Başlıyor
- Reklam -
- Reklam -

Sonic the Hedgehog 3 filminin çekimleri, oyuncu grevi nedeniyle aksamadan devam edebilmek amacıyla yeni bir stratejiye odaklanıyor. Bu önlem, filmi 2024 olarak belirlenen vizyon tarihine yetiştirme hedefiyle alınıyor.

Paramount’un popüler Kirpi Sonic film serisinin üçüncü bölümü için hazırlıklar sürerken, oyuncu grevi başlamıştı. Ancak Sonic’in maceralarına ara vermek istemeyen yapım ekibi, yaratıcı bir yaklaşım benimseyerek çekimlere devam etmeyi planlıyor.

Yapılan açıklamalara göre, çekimler eylül ayında başlayacak ve filmin oyuncu sahnelerini içermeyen CGI sahnelerine odaklanacak. Böylece oyuncuların grevi sürerken bile film çekimleri devam edebilecek. Londra’da gerçekleştirilen çekimler, fiziksel sorunların olmaması nedeniyle kesintiye uğramadan devam edebilecek.

- Reklam -

Sonic the Hedgehog 3 Filmi Sonic ve Diğer Animasyon Karakterlere Daha Çok Ağırlık Verecek

Sonic the Hedgehog 3 Çekimleri Oyuncusuz Başlıyor

Bu yaklaşım, daha önceki filmlerde insan karakterlere ağırlık verilmesi nedeniyle gelen eleştirileri de dikkate alıyor. Sonic the Hedgehog 3 filminde Shadow gibi daha fazla CGI karakterin yer alması, oyuncuların olmadığı sahnelerin artmasına olanak tanıyacak ve böylece film daha fazla odak noktasını Sonic, Tails, Knuckles gibi karakterlere çevirebilecek.

Ancak filmin tam anlamıyla bitirilebilmesi için bazı sahnelerde hâlâ oyuncuların yer alması gerekiyor. Bu nedenle oyuncu grevi sona ermeden film tamamlanamayacak. Oyuncuların grev sona erdiğinde sete dönerek bu sahneleri çekebileceği belirtiliyor.

Sonic the Hedgehog 3 filmi, 20 Aralık 2024 tarihinde sinemaseverlerle buluşmayı hedefliyor. Hem yapımcılar hem de hayranlar, bu yeni yaklaşım sayesinde film çekimlerinin gecikmeden devam edebilmesi ve beklenen tarihte vizyona girebilmesi umuduyla dikkatle gelişmeleri takip ediyor.

Jim Carrey “Sonic the Hedgehog 3” için Geri Dönecek mi?

Şu ana kadar döneceği kesinleşen isimler arasında Sonic rolüyle Ben Schwartz, Tom Wachowski rolüyle James Marsden, Knuckles rolüyle Idris Elba ve Tails rolüyle Colleen O’Shaughnessy yer alıyor. Ancak hayranların asıl merak ettiği isim olan Doktor Eggman rolündeki Jim Carrey konusunda ise hâlâ bir gelişme yok.

- Reklam -

Sonic the Hedgehog 3 Jim Carrey

Geçen nisan ayında korku-komedi filmi Renfield’in galasında The Hollywood Reporter’a konuşan Ben Schwartz, Sonic 3’ün gelişimi hakkında açıklamalarda bulunmuş ve daha önce emekli olacağını belirten Jim Carrey’nin geri dönüp dönmeyeceği sorulduğunda konunun hâlâ belirsiz olduğunu söylemişti.

“Jim Carrey’nin emekliliğine dair bazı röportajlar yaptığını biliyorum ve geri dönüp dönmeyeceğinden emin değiller. Benim umudum hepimizin geri dönmesi ve bir film daha yapmamız. Bu benim en büyük umudum çünkü seriyi çok seviyorum, hayranları seviyorum ve yaptığımız her şeyi seviyorum. Bu yüzden umudum hepimizin bu üçüncüyü yapabilmesi ve bunun en iyi şekilde olması.”

Her ne şekilde olursa olsun senaryonun zaten hazır olduğu göz önüne alınırsa aslında arka planda Carrey’nin döneceği veya dönmeyeceği çoktan kararlaştırılmış durumda. Hayranlar ise bu cevabı ancak grev sona erdikten ve oyunculu çekimler başladıktan sonra öğrenebilecek.

Kirpi Sonic 3’ten sizlerin beklentileri neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Daily

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

My Hero Academia'nın 4. Anime Filmi Geliyor

“My Hero Academia”nın 4. Filmi Duyuruldu: İşte Yeni Anime Macerasından İlk Tanıtım

All Fun and Games Fragmanı: Yeni Korku Filmi

Russo Kardeşler’in Yapımcısı Olduğu Asa Butterfield’lı “All Fun and Games”ten İlk Fragman