in ,

Uzun Zamandır Yolu Gözlenen “Jumanji 4” Filminde Umutlar Tazelendi

Jumanji 4 filmi yakın gelecekte izleyicilerle buluşacak. Serinin oyuncularından Karen Gillan, umutları tazeleyen bir açıklamada bulundu.

Jumanji 4 Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Jumanji 4 hakkında uzun süren sessizlik bozuldu. Karen Gillan verdiği demeçte yapımdan vazgeçilmediğini ve bir noktada kesinlikle geri dönüleceğini açıkladı.

Chris Van Allsburg’un 1981 yılında yayımlanan aynı isimli kitabından 1995’te beyaz perdeye taşınan Jumanji, yıllar içerisinde önemli bir külte dönüştü. 2005’te Zathura: A Space Adventure spin-off’u, 2017’de Welcome to the Jungle ve 2019’da The Next Level filmleri izleyicilerle buluştu. Ayrıca 1996’dan 1999’a süren TV dizisi markanın ayaklarını yere daha sağlam basmasını sağladı.

Yaklaşık 90 ila 150 milyon arası bütçeye sahip olan Welcome to the Jungle; gişede 995 milyon dolar hasılat elde ettiği için serinin devam maceralarına kesin gözüyle bakılıyordu. The Next Level da benzer bir bütçeyle 795 milyon dolar hasılat getirmeyi başardı. Macerada dördüncü filminin yolda olduğu hakkındaki ilk haberler Nisan 2020’de çıkmıştı.

- Reklam -

Jumanji 4

Ancak o tarihten beri somut adımların atılmaması serinin hayranlarını korkutmuştu. Üçüncü yapımda Ruby Roundhouse karakterini canlandıran Karen Gillan, verdiği son açıklamada Jumanji 4 filminin hâlâ gündemde olduğunun altını çizdi.

Jumanji 4 Filmi Hâlâ Geliştiriliyor

The Hollywood Reporter’a konuşan Karen Gillan, yeni filmin sadece “zaman bulma meselesi” olduğunu kaydetti.

“Eminim herkesin programını ayarlamak zordur. Ama bu konu hakkında bir noktada bu filmi çekeceğimiz gerçeğinden başka bir şey duymadım. Hepimiz bu konuda oldukça hevesliyiz. Hepimiz bu filmler üzerinde çalışmayı seviyoruz ve bu sadece bir zaman bulma meselesi.”

Oyuncu ve senarist grevleriyle geçen 2023 yazı nedeniyle, Jumanji 4 filminde gecikmelerin yaşanması doğal kabul ediliyor.

- Reklam -

Film, şu sıralar Disney’in live-action Moana macerasıyla meşgul olan Dwayne Johnson’ın da aralarında bulunduğu yıldız bir kadroya sahip.

Jumanji 4 Film

Yapımın oyuncu kadrosunda şu sıralar Kung Fu Panda 4’un başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Jack Black de yer alıyor. Filmde ayrıca Karen Gillian ile birlikte Kevin Hart (Central Intelligence), Alex Wolff (Hereditary), Ser’Darius Blain (Fortress), Madison Iseman (Annabelle Comes Home) ve Morgan Turner (Wonderstruck) gibi isimlerin yer alacağı biliniyor.

Öte yandan dördüncü film için henüz bir vizyon tarihi açıklanmış değil.

Jumanji 4 filmi hakkında sizin beklentileriniz ne yönde? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Akira Toriyama'nın Hayranlara Son Mesajı

“Dragon Ball”un Yaratıcısı Akira Toriyama: “Hiçbir Zaman Animeye İlgim Olmadı, Çoğunu İzlemedim Bile”

Teen Titans Live-Action Filmi Geliyor

“Teen Titans”ın Live-Action Filmi için Çalışmalar Başladı