in ,

“Teen Titans”ın Live-Action Filmi için Çalışmalar Başladı

Teen Titans live-action filmi için çalışmalar başladı. DC Sinematik Evreni’nin yeni macerasını “Supergirl: Woman of Tomorrow” senaristi yazacak.

Teen Titans Live-Action Filmi Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Teen Titans live-action filmi duyuruldu. Warner Bros. Discovery ve DC Studios, James Gunn’ın gelişen DC Sinematik Evreni’ne önemli bir ekleme daha yapmaya hazırlanıyor.

Genç kahramanlar beyaz perdeyi ziyaret etmeye hazırlanıyor ve DC Sinematik Evreni’ne yeni bir ekip katılıyor. İkonik çizgi roman serisinin live-action uyarlaması olan Teen Titans filminin çalışmaları başladı. Senaryoyu Supergirl: Woman of Tomorrow filminin de senaristi olan Ana Nogueira kaleme alacak.

1960’ların ortalarına kadar uzanan zengin bir geçmişe sahip olan Teen Titans, Robin, Kid Flash, Wonder Girl, Raven, Beast Boy ve Cyborg gibi DC’nin en ikonik karakterlerinin genç versiyonlarını içeriyor. Ekip, yıllar boyunca birçok çizgi romanda yer aldı ve animasyon uyarlaması yapıldı. Her seferinde büyük bir hayran kitlesi kazandı.

- Reklam -

Daha önce Titans gibi live-action dizi uyarlamaları da olan ekibin bu yeni filmi, daha olgun bir izleyici kitlesine hitap etmeyi değil, genç kahramanların suçla savaşma serüvenini ve kökenlerini derinlemesine incelemeyi amaçlıyor.

Teen Titans Live-Action Filmi Geliyor

Teen Titans Filmi Ne Zaman Çıkacak?

DC’nin sinematik evreninin arkasındaki yaratıcı beyinler olan James Gunn ve Peter Safran, izleyicileri birden fazla platformda büyülemeyi vaat eden bir anlatı hazırlıyor. Nogueira’nın The Blacklist, Hightown ve The Vampire Diaries gibi olumlu eleştiriler alan sahip bir geçmişe sahip olması beklentileri daha da artırıyor.

Oyuncu kadrosu ve hikâyeye ilişkin ayrıntılar henüz netleşmedi. Ancak hayranlar Teen Titans’ın özüne sadık kalan bir kadro bekleyebilirler. Şu anda Robin, Kid Flash, Wonder Girl gibi karakterlerin hangilerinin filmde yer alacağına dair bir bilgi bulunmuyor.

- Reklam -

Teen Titans filminin duyurusu, DC Sinematik Evreni’nde heyecan verici gelişmelerin bir parçası olarak geldi. David Corenswet’in Superman filminin çekimlerinin başlamış olması ve Peacemaker 2. Sezon için gelen haberler de bu heyecanı artırıyor. Filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

Teen Titans Live-Action Filmi Geliyor

Teen Titans’ın beyaz perdeye gelecek olması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jumanji 4 Filmi

Uzun Zamandır Yolu Gözlenen “Jumanji 4” Filminde Umutlar Tazelendi

Wolf Man Çekimleri Başladı: Christopher Abbott Başrolde

Christopher Abbott ve Julia Garner’lı “Wolf Man” Filminin Çekimleri Başladı