in ,

“House of the Dragon” Yıldızı Milly Alcock, DC Evreni’nin Yeni Supergirl’ü Oldu

Milly Alcock, DC Evreni’nin yeni Supergirl’ü odu. James Gunn ve Peter Safran, DCU’yu şekillendirmeye devam ediyor.

Milly Alcock Yeni Supergirl
- Reklam -
- Reklam -

Milly Alcock yeni Supergirl oldu. James Gunn ve Peter Safran yönetimindeki DC Evreni gelecek projelerinde kilit rolleri belirlemeye devam ediyor.

Ekim 2022’de James Gunn ve Peter Safran’ın DC Studios’un başına geçmeleriyle DCU’da yeni bir dönem başladı. Hem TV hem beyaz perde tarafında bekleyen yapımlar yeniden projelendirilirken Superman rolü için Henry Cavill ile yollar ayrıldı ve yerine David Corenswet (Pearl, We Own This City) getirildi.

David Corenswet’in Superman: Legacy yapımında Superman’e hayat verecek olmasıyla birlikte gözler Supergirl karakterine çevrilmişti.

- Reklam -

House of the Dragon Yıldızı Milly Alcock Supergirl Olabilir

Bu ikonik rol için seçilen isim ise HBO’nun Game of Thrones evreninde geçen spin-off’u House of the Dragon’ın yıldızlarından Milly Alcock oldu. Alcock’ın bu rol için seçilebileceği bir süredir kulislerde konuşuluyordu.

Milly Alcock, Supergirl Rolü için Birçok Yıldızı Geride Bırakmayı Başardı

House of the Dragon dizisinde 5 bölüm boyunca Prenses Rhaenyra Targaryen’in gençliğini canlandıran Milly Alcock ayrıca Reckoning, The Gloaming ve Upright gibi dizilerle de tanınıyor.

Milly Alcock, DCU’nun popüler karakterlerinden Supergirl için Emilia Jones ve Meg Donnelly gibi isimleri geride bırakmayı başararak rolü kaptı. Gunn haberi, “Bu doğru. DCU’ya hoş geldin Milly Alcock!” sözleriyle duyurdu.

Alcock, Supergirl: Woman of Tomorrow adını taşıyacak yapımın başrolünde izleyicilerle buluşacak. Film, Tom King’in 2022 yılında yayımlanan çizgi roman serisinden ilham alacak. Yapımın senaryosunu ise The Vampire Diaries ve The Blacklist gibi yapımlarla tanınan Ana Nogueira kaleme alacak.

Milly Alcock Yeni Supergirl - DCU

- Reklam -

Öte yandan Alcock’ın ilk olarak Supergirl: Woman of Tomorrow filminde mi yoksa Superman: Legacy’de mi yer alacağı ise şu an için bilinmiyor.

James Gunn, daha önce Woman of Tomorrow filmi için yaptığı değerlendirmede, “O çok daha sert, görmeye alışık olduğumuz Supergirl değil,” ifadesine yer vermişti.

Bununla birlikte DCU’da Lois Lane karakterinin Rachel Brosnahan tarafından canlandırılacağı da aktarılanlar arasında.

Çizgi Romanlarda Supergirl

Supergirl karakteri çizgi romanlarda genellikle Superman’in kuzeni olarak tasvir ediliyor. Tıpkı Superman gibi insanüstü yeteneklere (güç, hız ve çeviklik, uçma yeteneği, gelişmiş duyular ve çeşitli görme güçleri) Kriptonit’e karşı savunmasızlığa sahip olan karakter, gezegenin yok edilmesinin ardından Dünya’ya geliyor.

2021 yılında final yapan The CW dizisi Supergirl’de karakteri Melissa Benoist canlandırmıştı.

Yeni Supergirl olarak Milly Alcock tercihini siz nasıl yorumluyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for starmaster starmaster dedi ki:

    Millet süper kahraman filmlerinden sıkılmaya başladı.
    Neredeyse 20 yıl oldu kahram furyası başlayalı.
    Her akımın 10 yıl süresi olur. Bu 30 yıl sürdü.
    DC kendine evren kuramadı.
    Marvels filmi rezaletinden sonra sjw ninde
    Ödül kazandirmaktan başka işe yaramadığı ortaya çıktı.
    Bu saatten sonrada evren kurmasın zaten.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Nibelung Yüzüğü - Richard Wagner | Haftanın Kitabı #306

Nibelung Yüzüğü – Richard Wagner | Haftanın Kitabı #306

Monkey Man Fragmanı: Dev Patel'den Yeni Film

Dev Patel’in Yazıp Yönettiği “Monkey Man” Filminden İlk Fragman