in , ,

Dev Patel’in Yazıp Yönettiği “Monkey Man” Filminden İlk Fragman

Monkey Man filminden ilk fragman yayınlandı. Oyuncu Dev Patel, ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesinde aynı zamanda senaryoyu da kaleme alıyor.

Monkey Man Fragmanı: Dev Patel'den Yeni Film
- Reklam -
- Reklam -

Dev Patel’in yönettiği Monkey Man filminden ilk fragman yayınlandı. Aksiyon dolu intikam öyküsü, yoğun drama ve yüksek koreografili aksiyon sahnelerinin bir karışımı ile Oscar adayı aktörün ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesi oluyor.

Yayınlanan fragman, bir koruyucu olan Beyaz Maymun efsanesine değinerek başlıyor. Filmin başrolünde de yer alan Dev Patel’e Sharlto Copley (District 9, Elysium, The A-Team), Sobhita Dhulipala (Made in Heaven, The Night Manager, Major), Vipin Sharma ve Sikander Kher’in de aralarında bulunduğu bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

Monkey Man Fragmanı: Dev Patel'den Yeni Film

- Reklam -

Filmin hikâyesi, topluma yeniden uyum sağlamaya çalışan, eski bir mahkum olan ve Patel’in canlandırdığı Kid’in etrafında dönüyor. Kid kendini şiddet ve yolsuzluk dolu bir dünyaya geri dönmüş, şirketlerin açgözlülüğü ve kaybolan manevi değerlerle mücadele ederken buluyor. Görüntüler de zenginlerin fakirleri sadece birer meta olarak gördüğü bir dünyayı tasvir ederek, sınıf dinamiklerinin derinlemesine bir incelemesinin ipuçlarını veriyor.

Universal Pictures ve Jordan Peele’in Monkeypaw Productions’ının ortak yapımcılığını üstlendiği film, Basil Iwanyk, Raghuvir Joshi, Bavand Karim ve Adam Somer’in de aralarında bulunduğu bir yapım ekibine sahip. Dev Patel, John Collee ve Paul Angunawela’nın ortak çalışması olan senaryo, bastırılmış öfke ile patlayıcı intikamı birleştiren sürükleyici bir anlatı vaat ediyor. Hemen aşağıdan yayınlanan fragmanı izleyebilirsiniz.

Monkey Man Fragmanı (Maymun Kral) Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Hindu tanrısı Hanuman’dan esinlenen başkahraman, her şeyini elinden alan uğursuz elitlere karşı kanlı bir intikam arayışına giriyor. Fragman da görüldüğü üzere film, Patel’in karakterinin yoğun çatışmalara, bıçaklamalara ve acımasız göğüs göğüse çarpışmalara girdiği John Wick serisini anımsatan amansız bir aksiyon tadı veriyor.

Mitoloji ve aksiyonun bir karışımı olan Maymun Adam, 5 Nisan 2024 tarihinde vizyona girecek. Dev Patel 2018 yılında Home Shopper ve 2021 yılında ise Roborovski adlı iki kısa film yönetmişti. Ancak Monkey Man aktörün ilk uzun metrajı yönetmenlik denemesi olacak ve yalnızca bir oyuncu olarak değil, aynı zamanda bir hikâye anlatıcısı ve yönetmen olarak da hünerlerini sergileyecek.

Maymun Kral’ın ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni çıkan fragmanlardan haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Milly Alcock Yeni Supergirl

“House of the Dragon” Yıldızı Milly Alcock, DC Evreni’nin Yeni Supergirl’ü Oldu

Neuralink Bir İnsana Beyin Çipini Başarıyla Yerleştirdi

Elon Musk’ın Neuralink’i İlk Kez Bir İnsana Beyin Çipi Yerleştirdi: İlk Sonuçlar Başarılı