in ,

“House of the Dragon”ın Genç Yıldızı DC Evreni’nin Yeni Supergirl’ü Olabilir

House of the Dragon dizisinin genç yıldızı Milly Alcock, DC Sinematik Evreni’nin yeni Supergirl’ü olabilir. Ancak karakteri oynamaya aday iki isim daha bulunuyor.

House of the Dragon Yıldızı Milly Alcock Supergirl Olabilir
- Reklam -
- Reklam -

House of the Dragon yıldızı Milly Alcock yeni Supergirl olabilir. Ancak James Gunn’ın yeni DC Sinematik Evreni’nde bu rol için düşündüğü iki isim daha bulunuyor.

DC oyuncu kadrosunun sürekli genişleyen evreninde ünlü yönetmen James Gunn, Supergirl’ün ikonik rolü için üç yetenekli oyuncuyu değerlendirerek bir sonraki büyük sıçramaya hazırlanıyor. Deadline’ın son haberlerine göre, oyuncu seçme süreci yakında başlayacak ve Milly Alcock, Emilia Jones ve Meg Donnelly kısa listeye girecek.

Rol için önemli bir isme doğrudan yaklaşma olasılığı olsa da, mevcut plan önümüzdeki ay için planlanan bir dizi ekran testini içeriyor. Oyuncu seçimi kararı bir DC projesinde potansiyel bir cameo görünümünün önünü açması beklendiği için hayati önem taşıyor. Uzun vadeli hedef bağımsız bir film ve bunun temeli Gunn ve DC’nin eş başkanı Peter Safran’ın 31 Ocak 2023’te Supergirl: Woman of Tomorrow’u duyurmasıyla atıldı.

- Reklam -

House of the Dragon Yıldızı Milly Alcock Supergirl Olabilir

House of the Dragon Yıldızı Milly Alcock’a Supergirl Yarışında İki İsim Daha Eşlik Ediyor

Yeni film Tom King’in 2022 tarihli çizgi roman serisinden ilham alacak ve oyuncu kimliğiyle de tanınan Ana Nogueira tarafından kaleme alınacak. Gunn, karakterin farklılığına ışık tutarak, karakterin Dünya’ya gelmeden önce ölmekte olan Kripton’da yetiştirildiğini ve onu Superman’in daha geleneksel anlatısından ayırdığını vurgulamıştı.

“Bebekliğinden itibaren Dünya’ya gönderilen ve sevgi dolu ebeveynler tarafından yetiştirilen Superman ile Kripton’dan koparılmış bir kayanın üzerinde büyüyen ve hayatının ilk 14 yılında etrafındaki herkesin korkunç şekillerde ölmesini ve öldürülmesini izleyen ve daha sonra genç bir kızken Dünya’ya gelen Supergirl arasındaki farkı görüyoruz. O çok daha sert; görmeye alışık olduğumuz Supergirl değil.”

- Reklam -

Milly Alcock, Emilia Jones ve Meg Donnelly

Önde gelen adaylar arasında HBO’nun House of the Dragon dizisindeki genç Rhaenyra Targaryen rolüyle beğeni toplayan Milly Alcock yer alıyor. Yarışa 2021 Akademi Ödüllü CODA filmi ve Netflix dizisi Locke and Key’deki performansıyla tanınan Emilia Jones da katılıyor. Zombies ve American Housewife’daki rolleriyle tanınan ve animasyon filmlerinde Supergirl’ün sesi olarak DC evrenine zaten aşina olan Meg Donnelly de bir diğer aday olarak öne çıkıyor.

Sizce yeni Supergirl kim olmalı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, bezer haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Olur mu hiç? Khaleesi olsun. Onu Sarah Connor bile yapmışlardı. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

30. SAG (Ekran Oyuncuları Birliği) Adayları Açıklandı

“Barbenheimer” Zirvede: 30. SAG (Ekran Oyuncuları Birliği) Adayları Açıklandı

Keanu Reeves - China Miéville Roman The Book of Elsewhere

Keanu Reeves ve China Miéville Birlikte Roman Yazdı: “The Book of Elsewhere” Duyuruldu