in ,

John Cena DC’ye Geri Dönüyor: “Peacemaker”ın 2. Sezon Çekim Tarihleri Belli Oldu

Peacemaker 2. sezon çekim tarihleri belli oldu. John Cena’nın başrolünde yer aldığı dizi yeni bölümleriyle izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Peacemaker 2. Sezon Çekim Tarihi Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Peacemaker 2. Sezon çekimlerinin ne zaman başlayacağı belli oldu. James Gunn’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve başrolünde John Cena’nın yer aldığı yapım macerasına yeni bölümleriyle devam etmeye hazırlanıyor.

James Gunn’ın Peter Safran’la birlikte DC Studios’un başına geçmesinden sonra DC Sinematik Evreni’nin sıfırlandığı ve yeni bir yolla devam edeceği ortaya çıkmıştı. Her ne kadar eski zaman çizgisindeki birçok kahraman ve macera kenara bırakılsa da Gunn, yönetmenliğini kendisinin yaptığı Peacemaker dizisini yeni döneme de geçirmekte kararlı. John Cena’nın başrolünde yer aldığı yapım Şubat 2022’de 2. sezon onayı almıştı. Senaryonun tamamlandığı haberi ise kısa bir süre önce ortaya çıkmıştı.

Hayranları sevindiren haber, dizide Emilia Harcourt karakterini canlandıran Jennifer Holland’dan geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bir hayrandan gelen soruyu yanıtlayan oyuncu, dizinin durumunun sorulması sonrasında yeni sezon çekimlerine 2024 yaz aylarında başlayacaklarını dile getirdi.

- Reklam -

“Eveeett bu yaz çekimlere başlıyoruz! Çooook iyi olacak.”

Peacemaker 2. Sezon Çekim Tarihi Belli Oldu

Peacemaker 2. Sezon Yayın Tarihi Henüz Açıklanmadı

Guardians of the Galaxy ve The Suicide Squad gibi yapımlara imza atan James Gunn, DC Sinematik Evreni’nin yeni dönemini David Corenswet’in canlandıracağı Superman filmiyle açacak. Gunn, Superman filminin çekim sürecine devam ederken evrenin diğer yapımlarına bu yıl içinde başlaması bekleniyor.

Gunn’ın şu an için Peacemaket 2. sezonunun yönetmenlik koltuğuna geçip geçmeyeceği bilinmiyor. Eş CEO’nun sıkışık takviminden dolayı yeni yönetmenlerle çalışabileceği tahmin ediliyor.

- Reklam -

Diğer taraftan Holland’ın açıklaması hayranlarını sevindirse de DC Studios ya da Max tarafından herhangi bir resmi çıkış tarihi açıklaması yok. James Gunn da yayın tarihine dair herhangi bir yorumda bulunmadı.

Peacemaker 2. Sezon Çekimleri Başlıyor

Peacemaker karakterinin değişen DC evreni içinde nasıl bir yer alacağı merakla beklenirken, ilk sezondaki bazı olayların yeniden düzenleneceği düşünülüyor.

Peacemaker 2. sezonundan neler bekliyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni dizi haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bambaşka Kediler: Selçuk Demirel'in Kedileri Bir Arada

Selçuk Demirel’in Kedileri Bir Arada: “Bambaşka Kediler” Raflarda

Görünmez Kütüphane - Thorvald Steen | Haftanın Kitabı #312

Görünmez Kütüphane – Thorvald Steen | Haftanın Kitabı #312