in ,

James Gunn “Peacemaker” 2. Sezon Senaryosunun Tamamlandığını Duyurdu

Peacemaker 2. Sezon senaryosu tamamlandı. Şu sıralar “Superman: Legacy” ile uğraşan James Gunn, DC dizisinde bir aşamanın daha tamamlandığını duyurdu.

Peacemaker 2. Sezon Senaryosu Tamamlandı
- Reklam -
- Reklam -

Peacemaker 2. Sezon senaryosu hazır hâle getirildi. DC Studios’un eş başkanlarından James Gunn, ilk sezonu olumlu eleştiriler alan dizinin devam bölümlerinin yazımını tamamladığını açıkladı.

Peacemaker dizisinin arkasındaki beyin olan James Gunn, hayranları heyecanlandıran son bir güncellemeyle, 2. sezonla ilgili bir aşamayı daha tamamladıklarını duyurdu. Ünlü dizinin yaratıcısı ve DC Universe’ün eş CEO’su, ikinci sezonun senaryosunu yazmayı bitirdi.

Threads hesabı üzerinden açıklama Gunn, son gelişmeler hakkında bilgi verdi. Peacemaker 1. Sezon, özellikle sinematik evreninin çokça eleştiri alan filmlerinin yanında oldukça iyi yorumlar almış ve hatta Gunn’ın stüdyonun yönetimine getirilmesinde de önemli bir rol oynamıştı. Başrolünde John Cena’nın yer aldığı dizi, oyuncunun The Suicide Squad’daki karakterinin filmden hemen sonraki yaşadığı maceraları konu ediniyordu.

- Reklam -

Dizi başarısı ile daha sezon finali yapmadan 2. sezon onayı almayı başardı. Şimdi yeni bir açıklama ile 2. sezon ufukta görünmeye başladı. Culture Crave’in iddiasına yanıt veren Gunn, senaryonun tamamlandığını basit bir “Doğru” sözüyle teyit etti.

Peacemaker 2. Sezon James Gunn

Peacemaker 2. Sezon için Henüz Bir Yayın Tarihi Açıklanmadı

Bitmiş bir senaryonun ortaya çıkmasının ötesinde, Gunn hayranlarını gelecek olanlara dair farklı bir bilgi daha paylaştı. Bir hayranın dizinin girişiyle ilgili sorusuna yanıt veren Gunn, “ilk sezonda çok sayıda karakterin öldüğünü” belirtti ve “yeni karakterlerle yeni bir giriş” yanıtıyla, gelecek sezonda çok daha fazla “yeni karakterin” alacağını söyledi. Yönetmenin DC’nin kontrolünü ele geçirdiği düşünülürse, yeni filmlerde yer alacak birçok karakterin ilk bakışıyla dizide yer alabileceği tahmin ediliyor.

Ancak James Gunn’ın öncelikli odak noktası, DC Sinematik Evreni’ni yeniden başlatacak bir proje olan ve 2025’te vizyona girmesi beklenen Superman: Legacy filmi. Yine de bu durum yönetmenin Peacemaker 2. sezonu hayata geçirme konusunda yavaşlatmıyor gibi görünüyor. Senaryonun ilerleyişini ocak ayında duyuran Gunn, 2023 yazında senarist grevindeki aksaklıklara rağmen Superman’in yeniden başlatılmasıyla birlikte yürüttüğü projeyi sadece bir ay içinde tamamladı.

- Reklam -

Peacemaker 2. Sezon Senaryosu Tamamlandı

Peacemaker 2. Sezon için resmi bir yayın tarihi henüz açıklanmamış olsa da, son güncellemeler merakla beklenen devam bölümleri için umut verici bir yön gösteriyor.

Peacemaker 2. sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni dizi haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

High and Low: Denzel Washington ve Spike Lee'den Yeni Film

Denzel Washington ve Spike Lee, Yıllar Sonra Kurosawa Uyarlamasında Yeniden Bir Araya Geliyor

Barselona'da 19. Yüzyıldan Kalma Çikolata Fabrikası Bulundu

Barselona’da 19. Yüzyıldan Kalma Çikolata Fabrikası ve Ortaçağ Sarayı Gün Yüzüne Çıkarıldı