in ,

Christopher Abbott ve Julia Garner’lı “Wolf Man” Filminin Çekimleri Başladı

Wolf Man filminin çekimleri başladı. Başrollerinde Christopher Abbott ve Julia Garner’ın yer aldığı filmi Leigh Whannell yönetiyor.

Wolf Man Çekimleri Başladı: Christopher Abbott Başrolde
- Reklam -
- Reklam -

Wolf Man çekimleri başladı. Universal’ın Leigh Whannell’in yönetmenliğinde yeniden çektiği filmin başrollerinde Christopher Abbott ve Julia Garner yer alıyor.

Universal Pictures, Blumhouse Productions ile işbirliği yaparak 1941 tarihli klasiği bir kez daha beyaz perdeye getirmeye hazırlanıyor. Uzun bir süredir çalışmaların devam ettiği yapımın başına The Invisible Man’i uyarlayan Leigh Whannell’ın geçeceği 2020’nin ortalarında duyurulmuştu. Nihayet geçen yılın sonlarına doğru filmin 2024 Cadılar Bayramı’nda çıkacağı kesinleşti.

Başlangıçta Ryan Gosling’in başrolde yer alması planlanan filmde, bir dizi yaratıcı düzenlemenin ardından başrol artık Christopher Abbott’a ait. Testere, Ruhlar Bölgesi, Upgrade gibi korku türündeki yönetmenliğiyle tanınan Whannell dümene geçerek bu projeyi farklı bir noktaya taşımaya hazırlanıyor. Abbott’a, tehdit altındaki anne rolüyle anlatıya bir başka entrika katmanı ekleyen Julia Garner eşlik ediyor.

- Reklam -

Filmin çekimlerinin başladığına dair duyuru, yapımcı Jason Blum tarafından sosyal medya platformu X’te (Twitter) paylaşıldı. Blum’un paylaştığı fotoğrafta, Whannell’in kamera arkasındaki bir karesi yer alıyor.

Wolf Man Filmi Çekimleri Başladı

Wolf Man Filmi Ekim 2024’te Sinemalarda Olacak

Universal’ın Dark Universe planlarından farklı olarak Wolf Man, klasik canavarlar dünyasında bağımsız bir hikâye anlatmayı hedefliyor. Bu strateji Whannell’in The Invisible Man filminde de uyguladığı ve büyük başarı elde ettiği bir yöntem. 7 milyon dolarlık bütçeyle çekilen Görünmez Adam, dünya çapında 144,5 milyon dolar hasılat elde ederek büyük başarı elde etmişti.

Kurt Adam filminin senaryosu gizemini korumaya devam ediyor. Yine de, Whannell’in gerilim dolu hikâyeler yaratma konusundaki yeteneği ve bir araya gelen yıldız oyuncu kadrosu, filmin izleyicilere unutulmaz bir korku deneyimi yaşatacağı beklentisini artırıyor.

- Reklam -

Wolf Man Christopher Abbott ve Julia Garner

Filmin senaryosu Whannell dışında ayrıca Corbett Tuck, Lauren Schuker Blum ve Rebecca Angelo tarafından yazıldı. Yapım, 25 Ekim 2024 tarihinde vizyona girecek.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Kurt Adam Filmleri: İşte Kurt Adam Konulu 10 İyi Film


Yeniden çekilecek olan Wolf Man filminden beklentileriniz neler? Yönetmenin önceki işlerini nasıl buluyordunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Coming Soon

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Teen Titans Live-Action Filmi Geliyor

“Teen Titans”ın Live-Action Filmi için Çalışmalar Başladı

Invincible 3. Sezon Daha Fazla Omni-Man İçerecek

J.K. Simmons: “Invincible 3. Sezonda Omni-Man’i Daha Fazla Göreceğiz”