in ,

Blumhouse’un Yeni “Wolf Man” Filmi 2024’ün Cadılar Bayramı’nda Geliyor

Yeni Wolf Man filminde vizyon tarihi belli oldu. Başrolde daha önce Ryan Gosling’in adı geçerken yeni tercih Christopher Abbott oldu.

Yeni Wolf Man Filmi Vizyon Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Wolf Man filmi çıkış tarihi açıklandı. Bağımsız korku filmi stüdyosu Blumhouse’un yeni Kurt Adam yorumunda başrolde Christopher Abbott yer alacak.

İlk defa 2020 yılında duyurulan ve başrolde Blade Runner 2049 ve Drive ile tanınan Ryan Gosling’in yer alacağı öne sürülen Wolf Man filminden yeni gelişmeler var. Yönetmenliğini The Invisible Man ve Upgrade ile adından söz ettiren Leigh Whannell’ın üstleneceği yapım gelecek Cadılar Bayramı’nda izleyicilerle buluşacak.

Get Out, M3gan, Paranormal Activity ve Halloween gibi yapımların arkasındaki film stüdyosu Blumhouse’un uzun süredir yapım aşamasında olan Wolf Man filminde yayın takvimi belli oldu.

- Reklam -

Yeni Wolf Man Filmi Vizyon Tarihi Netleşti

Jason Blum’un yaptığı açıklamaya göre yeni Wolf Man filmi gelecek Cadılar Bayramı takviminde, 25 Ekim 2024 tarihinde vizyona girecek.

Kurt Adam filmi konseptine birçok korku izleyici hakim olsa da yeni Wolf Man filminde birçok detay şimdilik saklı tutuluyor. Daha önce yapılan bazı açıklamalarda filmin günümüzde geçeceği ve ton olarak Jake Gyllenhaal’ın Nightcrawler’ına benzeyeceği öne sürülmüştü. Yapımda Christopher Abbott’ın lycanthrope (kurt adam) lanetine yakalanan bir spikeri canlandıracağı da belirtilmişti.

Yeni Wolf Man Filmi Başrolü Christopher Abbott

Filmin ilk taslağı Rebecca Angelo ve Lauren Schuker Blum tarafından kaleme alındı. Senaryonun yeni bir ekiple büyük bir değişime uğratılıp uğratılmayacağını ise zaman gösterecek.

Yapımın başrolünde yer alan Christopher Abbott, bu yılın çok konuşulan filmlerinden Yorgos Lanthimos imzalı Poor Things’teki Alfie Blessington performansıyla adından çokça söz ettirmişti. Abbot ayrıca It Comes at Night, James White ve Possessor gibi yapımlarla biliniyor.

- Reklam -

Ryan Gosling her ne kadar başrolden ayrılmış olsa da Whannell, Ken Kao, Bea Sequeira ve Mel Turner ile birlikte başyapımcı olarak filmdeki görevine devam ediyor.

Yeni Wolf Man Filmi

Kurt Adam daha önce 1941 yılında George Waggner imzasıyla izleyicilerle buluşmuş ve “Canavar Sineması” türünün önemli öznelerinden birisi olmuştu.

Sizin yeni Wolf Man filmi için beklentileriniz ne yönde? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, korku sineması hakkında yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ketebe Yayınları Yıl Sonu Kampanyası

Ketebe Yayınları’ndan Yıl Sonu Kampanyası: Tüm Kitaplara Yüzde 50 İndirim

Karanlık Çağın Kahramanları

Dede Korkut’tan Kral Arthur’a… Frostline Games’in İlk Oyunu “Karanlık Çağın Kahramanları” Oyuncularla Buluşuyor