in ,

Dede Korkut’tan Kral Arthur’a… Frostline Games’in İlk Oyunu “Karanlık Çağın Kahramanları” Oyuncularla Buluşuyor

İstanbul merkezli oyun stüdyosu Frostline Games, ilk oyunu “Karanlık Çağın Kahramanları”nı duyurdu.

Karanlık Çağın Kahramanları
- Reklam -
- Reklam -

Frostline Games ilk oyunu Karanlık Çağın Kahramanları ile sahneye çıkmaya hazırlanıyor. MOBA türündeki yapım Dede Korkut’tan İbn-i Sina’ya, Beowulf’tan Kral Arthur’a tarihten ve edebiyattan esinlenen geniş bir karakter havuzuna sahip olacak.

Merkezi İstanbul’da bulunan Frostline Games geliştirici ekibiyle de adından söz ettiriyor. Baldur’s Gate 3 ile tanınan Larian Studios ile dünyanın öne gelen oyun şirketlerinden EA Games’e liderlik yapan Alexander Sakharov gibi isimleri bünyesinde bulunduran stüdyo; aynı zamanda Saber Interactive’den Can Arıkal’ı da sanat ekibinin başına getiriyor.

Odağına hikâyeleri alan Karanlık Çağın Kahramanları’nın hikâye tasarımı ve yazarlığı ise FABİSAD’ın kurucuları arasında yer alan fantastik kurgu yazarı Yiğit Değer Bengi ile fantastik kurgu yayıncılığının dikkat çeken isimlerinden Alican Saygı Ortanca imzalarını taşıyor.

- Reklam -

Karanlık Çağın Kahramanları - Frostline Games Oyun

Karanlık Çağın Kahramanları 100’den Fazla Kahramana Ev Sahipliği Yapıyor

MOBA (çevrimiçi çok oyunculu savaş arenası) türündeki Karanlık Çağın Kahramanları, yüzden fazla kahramana yer vererek oyunculara zengin bir deneyim sunmayı hedefliyor. Oyunculara, destan kahramanlarının ve tarihi figürlerin hikâyelerini yeniden yazma fırsatı sunan yapım için geri sayım ise devam ediyor.

20 milyon dolarlık bir değerleme üzerinden yatırım alan Frostline Games, oyunun beta süreci için 2024’ün ikinci çeyreğini işaret ediyor.

Karanlık Çağın Kahramanları - Frostline Games

- Reklam -

PC platformu için Unreal Engine 5 ile geliştirilen yapımda, beşer kişilik takımlar birbirleriyle çarpışacak ve oyuncular ünlü hikâyeleri yeniden yazma fırsatı bulacak.

Oyun hakkında daha fazla detaya buradan ulaşabilirsiniz.

Frostline Games’in ilk oyunu olma özelliğini taşıyan Karanlık Çağın Kahramanları hakkındaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


Oyun dünyasından yeni haberler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni Wolf Man Filmi Vizyon Tarihi

Blumhouse’un Yeni “Wolf Man” Filmi 2024’ün Cadılar Bayramı’nda Geliyor

Damsel

Millie Bobby Brown’ın Savaşçı Prenses Rolünde Yer Aldığı Fantastik Macera Filmi “Damsel” için Yayın Tarihi Belli Oldu