in ,

Millie Bobby Brown’ın Savaşçı Prenses Rolünde Yer Aldığı Fantastik Macera Filmi “Damsel” için Yayın Tarihi Belli Oldu

Damsel filmi için yayın tarihi açıklandı. Netflix imzalı fantastik macera filminin başrolünde Millie Bobby Brown yer alıyor.

Damsel
- Reklam -
- Reklam -

Damsel filmi için yayın tarihi belli oldu. Stranger Things dizisiyle adını tüm dünyaya duyuran Millie Bobby Brown yeni bir projeyle yayın platformuna geri dönüyor.

28 Weeks Later yapımı ile ismini duyuran İspanyol yönetmen Juan Carlos Fresnadillo’nun yönetmenliğini yaptığı Damsel, klasik temaları güncel bir bakış açısıyla yeniden ele alması ile dikkat çekiyor.

Geçen ay Geeked Week etkinlikleri sırasında ilk fragmanı yayınlanan Damsel filmi Netflix imzasını taşıyan yeni fantastik macera yapımlarından birisi olacak. Timber Timbre’nin Run From Me parçası ile açılan fragmanda krallığı kurtarmak adına çok eski bir ritüel olarak ejderhaya sunulan Prenses Elodie’nin maceralarının anlatılacağı gösterilmişti. Millie Bobby Brown’ın Elodie’ye hayat verdiği Damsel filminin yeni posteri ise merakla beklenen yapımın çıkış tarihini duyurdu.

- Reklam -

Damsel Poster Netflix

 

Filmde Brown’ın karşısında kötü kalpli kraliçe rolünde Robin Wright yer alacak. Oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler arasında ise Angela Bassettay Winstone, Nick Robinson ve Shohreh Aghdashloo yer alıyor. Filmin senaryosu ise Dan Mazeau tarafından kaleme alınıyor. Damsel filminin yapımcılığını Maleficient filminde de görev alan Joe Roth, The Gray Man’den Chris Castaldi ve Fast X yapımcısı Jeff Kirschenbaum üstleniyor.

Millie Bobby Brown’lı “Damsel” Filmi için Yayın Tarihi Açıklandı

Klasik bir fantazi eserinin korku ve gerilim tonları ile yeniden uyarlandığı Netflix yapımı Damsel için açıklanan yayın tarihi ise 8 Mart 2024.

- Reklam -

Stranger Things dizisi ile kariyerinde büyük bir adım atan Millie Bobby Brown, bu film ile klasik “zor durumda kalmış prenses” temasını farklı bir boyutta yeniden ele almayı deneyecek.

Damsel Film Yayın Tarihi Netflix

Netflix, Damsel filmi ile fantastik kurgu türüne yeniden adım atsa da dijital platformun yeni dönem için duyurduğu tek yapım bu değil. Michelle Yeoh’un yer aldığı The Brothers Sun ve Sofia Vergara’nın başrolünde yer aldığı bulunduğu Griselda yapımları da yeni yılda platform kütüphanesinde yer alacak işler arasında. Zack Snyder’ın yönetmenlik koltuğunda yer aldığı uzay macerası Rebel Moon Part 1 da çok yakında izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Sizin filmle ilgili beklentileriniz neler? Yapım hakkındaki fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve daha fazlası için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Karanlık Çağın Kahramanları

Dede Korkut’tan Kral Arthur’a… Frostline Games’in İlk Oyunu “Karanlık Çağın Kahramanları” Oyuncularla Buluşuyor

Echo Dizisinden Daredevil'lı Yeni Fragman

“Echo” Dizisinden Daredevil ve Kingpin’li Yeni Fragman Paylaşıldı