in , ,

Millie Bobby Brown’ın Başrolünde Yer Aldığı Fantastik Macera Filmi “Damsel”dan Fragman

Damsel filmi için ilk fragman yayınlandı. Millie Bobby Brown’ın bir prensesi canlandırdığı fantastik macera yapımı Netflix’te izleyicilerle buluşacak.

Damsel Film Fragman - Millie Bobby Brown
- Reklam -
- Reklam -

Damsel filminden fragman paylaşıldı. Netflix, Geeked Week etkinlikleri kapsamında spekülatif kurgu türündeki eserlerini birbiri ardına tanıtmaya devam ediyor.

Stranger Things dizisindeki performansıyla adından söz ettiren, daha sonra Henry Cavill ile Enola Holmes filmlerinde rol alan Millie Bobby Brown, şimdi de başka bir fantastik macera için kolları sıvadı.

Fantastik macera ve aksiyon türlerindeki Damsel’da Millie Bobby Brown’a Angela Bassett (Black Panther) ve Robin Wright (House of Cards) gibi yıldız isimler eşlik edecek.

- Reklam -

Damsel Film Fragman - Millie Bobby Brown - Netflix

Yapımda Brown, zorla evlendirilmek istenen genç Prenses Elodie’ye hayat veriyor. “Beyaz Atlı Prens”inin hiç de göründüğü gibi olmadığını anlayan Elodie, kadim bir ejderhaya kurban edilmek üzere olduğunu fark edince hikâye zorlu bir hayatta kalma macerasına dönüşüyor.

Millie Bobby Brown’dan Fantastik Bir Macera: “Damsel”

Yapımdan yayınlanan ilk fragman, Prenses Elodie’nin karanlık labirentte yolunu bulma çabasını ve “ateşli” ejderhanın öfkesinden kaçma serüvenini aktarıyor. Hikâye boyunca krallıklar çarpışıyor, kraliçeler prenseslere gizemli görevler veriyor ve ejderhalar dehşet saçıyor.

Basset ve Wright’ın sırasıyla Leydi Bayford ve Kraliçe Isabelle rollerini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Elodie’nin nişanlısı Prens Henry rolünde Nick Robinson (Jurassic World), Kral rolünde Ray Winstone (The Departed), Prens Henry’nin küçük kız kardeşi rolünde Brooke Carter (The Peripheral) ve Sör Oded rolünde Ricky Guillart (Dear Earth) yer alıyor.

Kadroda ayrıca Saif Mohsen (Tyrone’u Klonladılar), Shohreh Aghdashloo (The Expanse), Elmano Sancho (Filha da Lei), Sam Sharma (Kobra Operasyonu), Sonya Nisa (Red Rose) ve Erickson Santos Gomes (Quer o Destino) bulunuyor.

Damsel Türkçe Altyazılı Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

28 Weeks Later filminin yönetmeni Juan Carlos Fresnadillo imzasını taşıyan yapımda senaryo Fast X ile tanınan Dan Mazeau’ya emanet ediliyor.

Brown ve Mazeau, Mark Bomback (Dawn of the Planet of the Apes), Robert Brown (Hell’s Kitchen) ve Sue Baden-Powell (Alpha) ile birlikte yürütücü yapımcı koltuğunu paylaşıyor.

Damsel 2024 Film Fragman - Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown yakın gelecekte Stranger Things 5. sezon, Enola Holmes 3. film ve Russo Kardeşler imzalı bilimkurgu filmi The Electric State ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Damsel filmi 2024 yılı içerisinde Netflix üzerinden izleyicilerle buluşacak.

Damsel filmi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dead Boy Detectives Dizisi Fragman

“The Sandman” Evreninde Geçen Neil Gaiman Uyarlaması “Dead Boy Detectives” Dizisinden İlk Fragman

Terminator Anime Dizisi Netflix

Netflix’ten “Terminator” Animesi Geliyor: İnsanlık ve Skynet Bir Kez Daha Karşı Karşıya