in , ,

Netflix’ten “Terminator” Animesi Geliyor: İnsanlık ve Skynet Bir Kez Daha Karşı Karşıya

Terminator anime dizisi geliyor. Netflix, insanlık ve Skynet arasındaki mücadeleyi yeni bir formata taşımaya hazırlanıyor.

Terminator Anime Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Terminator anime dizisi için hazırlıklar başladı. Netflix, Geeked Week etkinlikleri kapsamında izleyicileri yeni karakterler ve yeni bir macerayla buluşturmaya hazırlanıyor.

1984 yılında James Cameron ve Gale Anne Hurd tarafından yaratılan ve bir dönemin bilimkurgu sinemasında unutulmaz izler bırakan The Terminator; sinemaseverlerin karşısına son olarak 2019’da Dark Fate ile çıkmıştı.

Web dizileri, TV yapımları ve oyunlara konu olan seri şimdi de anime formatında Netflix ekranlarında hayranlarıyla buluşacak.

- Reklam -

Şubat 2021 yılında hakkındaki ilk detayları paylaşılan anime dizisi için resmi detaylar Netflix’in Geeked Week etkinlikleri sırasında paylaşıldı.

Terminator Anime Dizisi “Ghost in the Shell” Yapımcılarına Emanet

Tam adı Terminator: The Anime Series olan yapım, Ghost in the Shell’deki çalışmalarıyla tanınan ünlü Japon animasyon stüdyosu Production IG imzasını taşıyacak.

8 bölümden oluşacak anime, The Terminator evrenine yeni bir soluk getirmeyi amaçlayacak. Makineler ve insanlık arasındaki distopik savaşı çizgi dünyasına taşıyacak yapım yeni karakterler ve yeni hikâyeler anlatacak.

Terminator Animesi

Hayatta kalan insanlarla makine ordusu arasında onlarca yıldır süren savaşla açılan anime macerasına 2022 yılında başlıyor. Ardından hikâye Skynet’in öz farkındalık kazandığı 1997 yılına geri dönüyor ve tarihin akışını değiştirmekle görevlendirilen bir askerin macerasına odaklanıyor.

Malcolm Lee adlı bilim insanı etrafında gelişen Terminator animesi, Skynet’in saldırısına rakip olabilecek yeni bir yapay zekâ sisteminin oluşturulma serüvenini ele alıyor. Malcolm, yarattığı sistemin ahlaki karmaşıklığıyla boğuşurken gelecekten gelen amansız bir suikastçının hedefi hâline geliyor ve ailesinin kaderi de sonsuza dek değişmek durumunda kalıyor.

- Reklam -

Daha önce Project Power ve The Batman II gibi yapımlarda çalışan Mattson Tomlin animede showrunner, yazar ve yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor. Projeye Skydance’ten David Ellison, Dana Goldberg ve Don Granger yürütücü yapımcı olarak destek veriyor. Animenin yönetmenliğini ise Masashi Kudo üstleniyor.

Terminator Anime DizisNetflix

Mattson Tomlin animenin duyurusu sırasında, projede yer almaktan duyduğu heyecanı dile getiren şu ifadeleri kullandı:

“İşlerimi bilen herkes, büyük atılımlar yapmaya ve kalplere girmeye inandığımı bilir. Netflix ve Skydance’in bana; Terminatör’e ezberleri bozan, beklentileri altüst eden ve esere cesurca yaklaşma fırsatı sunacak bir şans vermiş olmasından onur duyuyorum.”

Terminator Animesi Duyuru Videosu | İZLE

YouTube video

(Duyuru videosunu YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Netflix imzalı yeni anime yapımı hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Damsel Film Fragman - Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown’ın Başrolünde Yer Aldığı Fantastik Macera Filmi “Damsel”dan Fragman

Yaratılan Dizi İncelemesi

“Yaratılan” Dizi İncelemesi: Osmanlı’da Bir “Frankenstein” Anlatısı – Ölüme Tek Çare Ölümün Kendisi midir?