in ,

Terminator, Netflix Animesi Olmaya Hazırlanıyor: Projenin Başında Ghost in the Shell Yapımcıları Var

Terminator serisi, Netflix anime dizisi olmaya hazırlanıyor. Projenin başına ise Ghost in the Shell’in yapımcısı geçecek.

Terminator Netflix Anime Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Netflix, anime kütüphanesini geliştirmeye devam ediyor. Dijital yayın devi şimdi ise yeni bir popüler serinin anime adaptasyonu için düğmeye bastı. Terminator anime olmaya hazırlanıyor. Projenin başında ise Ghost in the Shell adlı meşhur serinin yapımcısı var.

Geçen haftalarda bir başka sevilen seri DOTA: Dragon’s Blood’ın anime uyarlamasını duyuran Netflix, şimdi çıtayı biraz daha yukarı kaldırıyor. İlk olarak 1984 yılında James Cameron’ın yönetmenliğiyle ekranlara gelen Yok Edici, zaman içerisinde gerçek bir bilimkurgu kültüne dönüşmeyi başarmıştı.

Başrolünde Arnold Schwarzenegger’in yer aldığı yapım, 1991’de Judgment Day, 2003’te Rise of the Machines, 2009’da Salvation, 2014’te Genisys ve 2019’da Dark Fate ile yola devam etmişti. Televizyon için de iki sezonluk The Sarah Connor Chronicles izleyicinin karşısına çıkmıştı.

- Reklam -

Terminatör evreni film ve dizi dünyasının yanı sıra video oyunlarla da genişlemeyi sürdürmüş, devasa bir külliyata dönüşmüştü. Netflix de bu dünyanın bir parçası olmak üzere ilk adımlarını atıyor. Terminator serisi, Ghost in the Shell’in yapım şirketi ile birlikte Netflix animesi olmaya hazırlanıyor.

Netflix, Terminator Anime Uyarlamasında Dikkat Çekici Bir Yapım Ekibi Kuruyor

Terminator animesinin yapım sorumlusu yeni The Batman filminin de yazar ekibinde yer alan Mattson Tomlin oldu. Tomlin ayrıca 2020 yılında Little Fish filminin de senarist ekibinde yer almıştı.

Uyarlamanın yapımını Production I.G adlı şirket üstlenecek. Production I.G, Japonya’nın en büyük stüdyolarından birisi olarak anılıyor. Stüdyonun geçmişinde Ghost in the Shell, Psycho-Pass ve FLCL gibi popüler yapımlar yer alıyor.

Terminator Netflix Anime Dizisi

- Reklam -

Terminator anime uyarlaması hakkında şimdilik daha fazla detay açıklanmış değil. Yeni adaptasyonun senaristi Tomlin, gelenekleri bozan ve beklentileri cesur bir şekilde alt üst eden bir yapıma hazırlandıklarını açıkladı.

Production I.G. şirketinin başkanı Mitsuhisa Ishikawa ise, ekiplerinin seriyi yaratma işine yüreklerini ve ruhlarını koyacaklarını ifade ediyor. James Cameron’ın projeye dahil olup olmayacağı ise bilinmiyor.

Netflix böylece anime kataloğunu iyice güçlendirmiş durumda. Platform daha önce Kong: Skull IslandBlood of ZeusThe Way of the HousehusbandEdenSplinter CellTransformers: War for CybertronAltered Carbon ve He-Man gibi animeleri de duyurarak adeta gövde gösterisi yapmıştı.

Peki siz Terminator anime dizisinde nasıl bir hikâye görmek istersiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Ign

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Power Rangers Sinematik Evreni

Power Rangers Sinematik Evreni Geliyor

The Nightmare Before Christmas 2

Nightmare Before Christmas 2 Geliyor: Hikâye Kitap Olarak Devam Ediyor