in

Altered Carbon: Netflix Animesinden İlk Görseller

Altered Carbon anime oluyor. Netflix’in sevilen bilimkurgu dizisi, yeni anime serisiyle evrenini genişletiyor. İlk görseller yayında.

Altered Carbon Anime
- Reklam -
- Reklam -

Netflix, anime kütüphanesini genişletmeyi sürdürüyor. Kanalın sevilen bilimkurgu uyarlaması dizisi Altered Carbon, şimdi de anime oluyor. Dizi evrenini genişletecek yeni animeden ilk görseller paylaşıldı.

En popüler dijital yayın platformlarından birisi olan Netflix, yüksek bütçeli dizi uyarlaması Altered Carbon’da 2. sezon için gün sayıyor. Dizinin yeni bölümleri önümüzdeki hafta yayında olacak. Ancak görünen o ki Değiştirilmiş Karbon evreni hayranları, yalnızca yeni sezon ile yetinmeyecek.

Richard K. Morgan’ın bilimkurgu roman serisi Takeshi Kovacs’tan uyarlanan dizi, şimdi de anime formunda hayranların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

- Reklam -

Dizi evreninde geçecek bir anime serisinin yolda olduğu ilk sezon sonrası duyurulmuştu. Sonunda yeni yapımdan ilk görseller izleyiciler ile paylaşıldı.

Altered Carbon Animesi, Dizinin 2. Sezonundan Sonra Yayınlanacak

Karanlık bir gelecekte geçen Altered Carbon’da, insanoğlu ölüm sonrası bellek çipleri sayesine yeni bedenlere geçebiliyor. Bu da hem suikastçıların dünyasına yeni bir boyut katıyor hem de kimi zenginlere yeni ve tuhaf kapılar aralayabiliyor.

Altered Carbon Anime

Animeye dair şimdilik bilgimiz oldukça kısıtlı. Diziyle aynı evreni paylaşacağı dışında elimizde konuya dair pek fazla veri yok. İşin arkasındaki stüdyo Anima olarak duyuruldu. Yeni yapımın senaryosunu ise Cowboy Bebop’tan tanıdığımız Dai Sato ve Tsukasa Kondo (2nd Avenue) ikilisine emanet.

Paylaşılan ilk görsellerden animenin oldukça kanlı ve yüksek dozda aksiyonlu olacağını gözlemleyebiliyoruz. Animenin çıkış tarihi ise hayranları sevindirecek türden. Yapım, 2. sezon yayınlandıktan bir ay sonra Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

- Reklam -

Altered Carbon animesi için belirlenen tarih 19 Mart 2020.

altered carbon animesi

Netflix, bir diğer popüler dizisi The Witcher için Nightmare of the Wolf adında yeni bir anime serisi geliştirdiğini duyurmuştu.

Altered Carbon 2.Sezondan Son Detaylar

Dizinin ikinci sezonunda Marvel Sinematik Evreni’nde Falcon rolüyle tanıdığımız Anthony Mackie, Takeshi Kovacs karakterini canlandıracak. Yeni sezondan son fragman geçen hafta yayınlanmıştı.

Quellcrist Falconer karakteriyle tanınan Renee Elise Goldsberry ve Poe karakteriyle tanınan Chris Conner da kadroda yer alıyor.

Altered Carbon 2. Sezon

Ek olarak Torben Liebrecht, Lela Loren, Simone Missick, James Saito ve Dina Shihabi yeni sezonda karşımıza çıkacak isimler olacak.

Dizinin 2. sezonu 27 Şubat 2020 tarihinde yayında olacak.

Anime dizisi kararını siz nasıl karşıladınız? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* Değiştirilmiş Karbon: Bilimin Bedeninden Kurguyla Ayrılmak

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Üç boyutumsu anime olacaksa olmasın bence.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Netflix Türkiye

Netflix, “Made in Turkey” Kategorisini Duyurdu

Corona virüsü wuhan the long night

Corona Virüsü Sonrası Hayalet Kente Dönen Wuhan Şehrini Anlatan Kısa Film