in ,

Altered Carbon 2. Sezon Ana Fragmanı Yayında

Altered Carbon 2. sezon ana fragmanı paylaşıldı. Netflix’in merakla beklenen bilimkurgu dizisi kısa süre içinde yayında olacak.

altered carbon 2. sezon fragman
- Reklam -
- Reklam -

Altered Carbon dizisinin 2. sezonuna ait asıl fragman yayınlandı.

Çevrimiçi yayın platformu Netflix’in en pahalı yapımlarından biri olan Altered Carbon, 2. sezonuyla yine konuşulacak gibi duruyor. Marvel Sinematik Evreni’ne ait filmlerde Falcon olarak gördüğümüz Anthony Mackie’nin Takeshi Kovacs karakterini canlandırdığı dizi 2 hafta içinde platformdaki yerini alacak.

Dizi, gelişen teknolojiyle birlikte insan bilincinin farklı bir bedene aktarılmasını ve böylece önemli isimlerin hayatlarına devam edebildiği bir gelecekte geçiyor. Hikâyenin merkezinde yer alan Takeshi Kovacs da bir cinayeti çözmesi için yıllar sonra bilinci yeni bir bedene yüklenip hayata döndürülen bir isim olarak karşımıza çıkıyor.

- Reklam -

Altered Carbon

Richard K. Morgan’ın aynı adlı bilimkurgu romanından uyarlanan yapım geçtiğimiz günlerde 2. sezonun tanıtım fragmanıyla karşımıza çıkmıştı. Yaklaşık bir dakikalık bu tanıtım fragmanından sonra nihayet ana fragman da yayınlandı.

Fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Altered Carbon 2. Sezon | Ana Fragmanı

YouTube video

Shutter Island ve Alita: Battle Angel gibi yapımlarla tanıdığımız Laeta Kalogridis dizi projesinin başındaki isim. Takeshi Kovacs karakterini ilk sezonda canlandıran İsveç aktör Joel Kinnaman ise yerini başta da belirttiğimiz gibi Anthony Mackie’ye bıraktı. Mackie’yi de MCU haricinde ayrıca bir başka Netflix yapımı Black Mirror dizisinde oynadığı rolle tanıyoruz.

Altered Carbon 2. Sezon

- Reklam -

Altered Carbon 2.Sezonu Ne Zaman Yayınlanacak?

Altered Carbon 2. sezonda Quellcrist Falconer karakteriyle tanınan Renee Elise Goldsberry ve Poe karakteriyle tanınan Chris Conner da bulunuyor. Tanıdık isimler olarak geçtiğimiz sezondan devam edecek bu ikiliden özellikle ikinci sezonda olup olmayacağı belirsiz bir isim olan Conner’ı tekrar görmek dizi takipçilerini oldukça mutlu etti.

Anthony Mackie ile birlikte Torben Liebrecht, Lela Loren, Simone Missick, James Saito ve Dina Shihabi dizinin yeni sezonunda karşılacağımız diğer oyuncular olacak.

Altered Carbon 2. sezonu 27 Şubat 2020 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Richard K. Morgan’ın ilk romanı olma özelliğini taşıyan aynı zamanda Değiştirilmiş Karbon adıyla İthaki Yayınları etiketiyle dilimize çevrilmişti. Kitaba ait hazırladığımız incelemeye ulaşmak için de buraya tıklayabilirsiniz.

Yayınlanan ana fragmanı nasıl buldunuz? Dizinin ilk sezonunu izlemiş miydiniz? İzlediyseniz yeni sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* The Mandalorian Dizisine İlk Star Wars Filminden Efekt Takviyesi

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İnsan, Doğası Gereği Kötü müdür?

İnsan, Doğası Gereği Kötü müdür?

netflix

Netflix ve Hükûmetlerin Savaşı: İşte Yayından Kaldırılan Yapımlar