in ,

Splinter Cell: John Wick Yazarından Yeni Netflix Animesi

Splinter Cell Netflix anime dizisi oluyor! Ubisoft’un popüler oyun serisi ekrana uyarlanan yapımlar arasına katılıyor.

splinter cell anime netflix
- Reklam -
- Reklam -

İnternet tabanlı dizi ve film izleme servisi Netflix’in kendi stüdyosunu kurup yapımcılığa el atmasının ardından birçok yapımın televizyonlarımıza, bilgisayarlarımıza, tabletlerimize ve cep telefonlarımıza konuk olduğunu görmeye başladık. Gelen son bilgilere göre kimini beğenip kimini eleştirdiğimiz bu yapımların arasına Fransız oyun stüdyosu Ubisoft’un en bilinen oyun serilerinden birisi olan Splinter Cell de katılacağa benziyor.

Variety’nin özel olarak paylaştığı haberde, yapımın senaryosunu ve yapımcılığını John Wick serisinden tanıdığımız Derek Kolstad’in üstleneceği belirtilmiş. Projenin daha şimdiden 2 sezona yayılmış 16 bölüm için Netflix’ten onay aldığı da söylentiler arasında.

Yapım ilk olarak 2002 yılında Tom Clancy’s Splinter Cell adıyla gizlilik tabanlı bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkmıştı. Büyük beğeni kazanan eser, 7 oyunluk bir seri haline gelmişti. Yedi oyunun yanı sıra yedi de kitabı basılan Splinter Cell, Assassin’s Creed ile birlikte Ubisoft’un en öne çıkan fikri mülkleri arasında gösteriliyor.

- Reklam -

Splinter Cell Netflix Anime Dizi John Wick

Bu kadar popüler olan bir oyun serisinin Hollywood’un dikkatinden kaçması beklenemezdi elbette. Yıllardır üzerine çalışıldığı iddia edilen Splinter Cell filminde ana karakter Sam Fisher rolü için 2012 yılında Tom Hardy’nin adı geçiyordu diyelim ve mevzunun ne kadar uzun süredir konuşulduğunu siz değerlendirin.

Splinter Cell Animesinin Başındaki İsim John Wick Yazarı Derek Kolstad

Projenin başında olması beklenen Kolstad ismine dönersek; kendisi sinemaseverlerle buluşmuş üç John Wick filminde de görev almış bir isim olarak dikkat çekiyor. Yakın zamanda John Travolta ve Kevin Hart isimlerinin başrolde olduğu Die Hart’ta da karşımıza çıkan Kolstad; Disney+ için hazırlanan Falcon and Winter Soldier dizisi ve Universal’ın Nobody’sinde de görev aldı. Nobody’nin gelecek yıl, Falcon and Winter Soldier’ın ise bu yıl sonunda bizlerle buluşmasını umuyoruz.

Hatırlayacağınız gibi Ubisoft 2016 yılında başrolünde Michael Fassbender’in yer aldığı Assassin’s Creed filmi ile beyaz perdede boy göstermişti. Oyun endüstrisinin geldiği noktayı ve Ubisoft’un sahip olduğu Far Cry ve Watch Dogs gibi fikri mülkleri de değerlendirdiğimizde, Splinter Cell dizisi kulağa gayet mantıklı geliyor. Netflix’in son olarak The Witcher ile genel olarak olumlu karşılanan bir seri ortaya çıkarttığı hesaba katılırsa, Splinter Cell için beklentilerimizi yüksek tutmakta bir sakınca yok diyebiliriz.

- Reklam -

Splinter Cell Netflix Anime Dizi John Wick

Bakalım Netflix’in yeni projesinden ilerleyen zamanda ne gibi haberler gelecek.

Netflix’te yayınlanacak bir Splinter Cell animesi ilginizi çeker mi? Ubisoft’un hangi serisinin dizi ya da film olarak karşınıza çıkmasını istersiniz? Gelin Kayıp Rıhtım Forum’da değerlendirelim!


* Assassin’s Creed: Valhalla Çıkış Tarihi ve Oynanış Videosu

Kaynak: Variety

Ufuk Yasin Yurtbil

Hikaye anlatıcısı, okur-yazar-inceler, sinemasever, birincilik ödüllü amatör bir öykü yazarı, hayatı dolu dolu yaşamaya hevesli, öğrenmeye aç bir ruh. Meslekten inşaat mühendisi, doğuştan hayalperest, bir tutam bilimkurgu/fantastik kurmaca.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Stonehenge megalitleri

Stonehenge Gizemi Aralandı: Taşların Kökeni Ortaya Çıktı

Hugo Ödülleri Kazananları

2020 Hugo Ödülleri Kazananları Duyuruldu