in ,

Millie Bobby Brown ve Henry Cavill’lı “Enola Holmes 3” Çalışmaları Başladı

Enola Holmes 3 filmi çalışmaları başladı. Başrollerinde Millie Bobby Brown ve Henry Cavill’ın yer aldığı Netflix’in polisiye macerası devam ediyor.

Enola Holmes 3 Filmi Çalışmaları Başladı
- Reklam -
- Reklam -

Enola Holmes 3 filmi için hazırlıklar başlıyor. Netflix, başrollerinde Millie Bobby Brown ve Henry Cavill’ın yer aldığı Sherlock Holmes macerasını devam ettirme kararı aldı.

İlk olarak 2020 yılında Netflix’te izleyiciyle buluşan Enola Holmes, ardından 2022’de Enola Holmes 2 ile yoluna devam etmişti.

Netflix Film Bölümü Başkanı Scott Stuber, Enola Holmes 3’ün yolda olduğunu doğruladı. Collider sitesine verdiği röportajda konuşan Stuber şunları söyledi:

- Reklam -

Stranger Things dizisi bizim için büyük bir başarıydı ve Millie Bobby Brown’ın bir oyuncu olarak büyümesini izlemek harikaydı. İlkbaharda onunla birlikte Juan Carlos Fresnadillo’nun yönettiği Damsel adlı bir filmimiz var, bu da beni gerçekten heyecanlandırıyor. Ayrıca bu karakteri doğru bir şekilde yakalamak da önemli.

“Holmes’un telif hakkı ilginç bir şekilde esnek. Warner Bros. açıkçası Downey ve Jude Law ile harika bir iş çıkardı, bu nedenle Brown ile bu evreni daha da genişletebileceğimiz fikri heyecan verici. Bunu başarmak için bir kez daha senaryo üzerinde çalışıyoruz. Ama evet, hedefimiz bu. Başka bir tane yapmak istiyoruz.”

Enola Holmes 3

Enola Holmes 3 Filmi Yeni Sherlock Holmes Hikâyelerini Ekranlara Taşıyabilir

Enola Holmes 3’ün ayrıntıları henüz netleşmemiş olsa da ikinci film devam için kapıyı zaten aralık bırakmıştı. Enola’nın artık kendi başına bir dedektif olmasıyla, Enola Holmes 3 için gelebilecek muhtemel gizemlere dair sayısız olasılık sunuyor gibi görünüyor. Stuber’ın Holmes markasını “ilginç bir şekilde esnek” olarak değerlendirmesi de bu fikri destekliyor.

- Reklam -

Enola Holmes diğer önemli Sherlock yapımlarının sona erdiği bir dönemde izleyicilerle buluştu. BBC’nin hit dizisi Sherlock, 2017 yılında sadece 15 bölümle ve sevilen başrol oyuncuları Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman ile dördüncü ve son sezonunu yapmıştı.

Benzer bir şekilde Robert Downey Jr. ve Jude Law’lı Sherlock Holmes serisi 2011’deki Sherlock Holmes: A Game of Shadows’un ardından uzun süredir sessizliğe gömülmüş durumda. Enola Holmes, sadece bir Holmes boşluğunu doldurmakla kalmadı, aynı zamanda bu evrene taze, genç bir perspektif sunarak ilgi çekici bir alternatif sundu.

Enola Holmes 3 Geliyor

Enola Holmes 3 filminin gelecek olması hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Sherlock dururken yan sanayisinin filminin çıkması bana çok saçma geliyor. Filmler tamam kötü değil ama, abi elinde Sherlock olarak Henry Cavil var ya kullansanıza.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Satürn'ün Halkaları 2025'te Ortadan 'Kaybolacak'

Satürn’ün Halkaları 2025’te Ortadan ‘Kaybolacak’

GTA 6 Resmi Duyuru ve Fragman

“GTA 6” Resmi Duyurusu ve İlk Fragman Çok Yakında Gelebilir