in , , ,

Netflix’ten Yeni He-Man Çizgi Dizisi: “Masters of the Universe: Revolution” | İlk Bakış

Masters of the Universe: Revolution için ilk bakış videosu yayınlandı. Netflix yeni He-Man çizgi dizisi ile Eternia’ya geri dönüyor.

Masters of the Universe: Revolution
- Reklam -
- Reklam -

Masters of the Universe: Revolution çizgi dizisi duyuruldu. Netflix, yeni animasyon yapımıyla Eternia topraklarına geri dönmeye hazırlanıyor.

He-Man ve İskeletor’un yeni maceralarını konu alan Revelation çizgi dizisi 2021’de yayına başlamış ve toplamda 2 sezon sürmüştü. Çoğunlukla olumsuz yorumlar alan yapım hikâyesini noktalamış; o sırada bir de live-action He-Man filmi çalışmalarına girişilmişti. Ancak 30 milyon dolar harcanan live-action projesi izleyicilerle buluşturulamadan giderler sebep gösterilerek rafa kaldırılmıştı.

Şimdi ise Netflix’ten platformun He-Man’den kolay kolay vazgeçmeyeceğini gösteren yeni bir hamle geldi. Drop 01 etkinliğinde Masters of the Universe: Revolution adını taşıyan yeni He-Man animasyon dizisinden ilk tanıtım yayınlandı.

- Reklam -

Masters of the Universe: Revolution | İlk Bakış – İZLE

YouTube video

(İlk bakış videosunu YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yayınlanan tanıtımda Hem-Man’i ikonik düşmanı Scare Glow ile karşı karşıya getiren aksiyon dolu sahnelere yer verildi.

İlk bakış videosunda Tony Todd tarafından seslendirilen Scare Glow, Chris Wood’un seslendirdiği He-Man’e karşı üstünlük sağladığı bir mücadele ortaya koyuyor. Scare Glow bu dövüşte bir tür örümceğe dönüşerek son derece hızlı şekilde hareket edebiliyor.

Çizgi dizi, projenin yürütücü yapımcı koltuğunda da oturan Kevin Smith imzasını taşıyor. Hikâye ise bir kez daha He-Man’in Eternia’yı kötü güçlerden koruma çabası etrafında şekilleniyor.

Masters of the Universe: Revolution - Netflix

Masters of the Universe: Revolution çizgi dizisi 2021’de yayınlanan Revelation’ın devamı niteliğinde olacak.

- Reklam -

Revolution’ın seslendirme kadrosunda Wood ve Todd’a ek olarak Duncan rolünde Liam Cunningham (Game of Thrones), Teela rolünde Melissa Benoist (Supergirl), Majestra rolünde Lena Headey (Game of Thrones), Kraliçe Marlena rolünde Alicia Silverstone (Clueless), İskeletor rolünde Mark Hamill (Star Wars: The Last Jedi) ve Motherboard rolünde Meg Foster yer alıyor.

Netflix, live-action projesini iptal etmiş olsa da Eternia topraklarında daha uzun süre zaman geçireceğine dair ipuçları veriyor.

Masters of the Universe: Revolution - He-Man

Masters of the Universe: Revolution çizgi dizisi 2024 yılı içerisinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Masters of the Universe: Revolution hakkındaki beklentilerinizi yorumlarını Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

House of the Dragon 2. Sezon Çekimleri Sona Erdi

“Game of Thrones” Dizisi “House of the Dragon”da 2. Sezon Çekimleri Tamamlandı

Alice in Borderland 3. Sezon Onayı

Netflix’in Manga Uyarlaması “Alice in Borderland” Dizisi 3. Sezon Onayını Aldı