in ,

Netflix’in Manga Uyarlaması “Alice in Borderland” Dizisi 3. Sezon Onayını Aldı

Alice in Borderland 3. Sezon için Netflix’ten yeşil ışık geldi. Hayatta kalma temalı aksiyon dizisi, yeni bölümleri ile geri dönüyor.

Alice in Borderland 3. Sezon Onayı
- Reklam -
- Reklam -

Alice in Borderland 3. sezon için onay aldı. Netflix’in manga uyarlaması yeni sezonunu üzerinde Joker kartı olan kısa bir video eşliğinde duyurdu.

İlk sezonu 2020 yılında yayınlanan aksiyon, suç ve gizem dizisi Alice in Borderland’ın 2. sezonu 2022 Aralık’ta yayınlanmıştı. Aradan geçen 9 ayın ardından Netflix manga uyarlaması için yeşil ışık yakmaya karar verdi.

Japon yazar ve sanatçı Haro Aso tarafından yaratılan Alice in Borderland (Imawa no Kuni no Arisu) 2010 – 2016 yılları arasında okurlarla buluşmuştu. Serinin ekran uyarlaması izleyicilerden ve eleştirmenlerden olumlu notlar almış ancak bir süredir 3. sezon hakkında herhangi bir güncelleme paylaşılmamıştı.

- Reklam -

Dizi, bilgisayar oyunları oynayarak zaman geçiren Ryohei Arisu adlı işsiz bir gencin bir sabah uyandığında kendisini tekinsiz bir Tokyo’da bulmasıyla başlayan dizi, Arisu ve arkadaşlarının hayatta kalmak için “oyunu” kurallarına göre oynama mücadelesini konu alıyor.

Alice in Borderland 3. Sezon Onayı Aldı

Netflix ilk olarak 27 Eylül’de sosyal medya hesabı üzerinden birkaç iskambil kâğıdı paylaştı. Serinin hayranları paylaşımın Alice in Borderland 3. sezon için bir işaret olduğunu düşünürken kısa sürede izleyicilerin haklı olduğu ortaya çıktı. Dijital akış servisi, yayınladığı kısa bir video ile dizinin geri döneceğini resmen doğruladı.

YouTube video

Dizinin ikinci sezonu Kento Yamazaki’nin hayat verdiği genç Ryohei Arisu ile arkadaşlarının kapana kısıldıkları ıssız bir Tokyo alternatifinde cevaplar aramasını takip ediyordu. Acımasızca geçen sezonun ardından yapım ucu açık bir finalle yolculuğunu noktalamıştı.

Arisu’nun gerçek dünyaya dönüşü ve paralel dünyadaki korkunç olayları hatırlamaması izleyicileri yapımın nihai bir sona kavuşmadığı görüşünde birleştirmişti.

Alice in Borderland 3. Sezon

- Reklam -

Dizinin yapımcıları, olası bir iptale karşı ucu açık bir finali tercih etse de aradan geçen 9 ayın ardından yeni sezon onayını almayı bildiler. 3. sezona dair ilk tanıtım ise Joker kartının öne sürülmesiyle geldi. Yapımın ilk sezonu numaralandırılmış bazı kartlara, ikinci sezonu da bazı kartların ardındaki yüzlere yer vermişti. Ancak dizide bugüne dek Joker kartından hiç bahsedilmemişti.

Alice in Borderland 3. Sezon Ne Zaman Çıkacak ve Ne Hakkında Olacak?

Destedeki tüm kartların toplanmasıyla “oyunların” sona ereceği bilgisinden yola çıkan hayranlar, 3. sezonda Joker kartının ardındaki ismin peşine düşüleceğini öngörüyor.

Shinsuke Sato tarafından yazılıp yönetilen dizinin senaristliğini ise Yoshiki Watabe ve Yasuko Kuramitsu üstleniyor. Alice in Borderland 3. sezon için henüz bir tarih açıklanmadı. Ancak yapımın 2024 yılının sonbaharında izleyicilerle buluşabileceği tahmin ediliyor.

Alice in Borderland 3. Sezon Onayı Netflix

Alice in Borderland 3. Sezon hakkında sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Retry isimli ek cildi isleyeceklerdir diye düşünüyorum

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Masters of the Universe: Revolution

Netflix’ten Yeni He-Man Çizgi Dizisi: “Masters of the Universe: Revolution” | İlk Bakış

Halloween Dizisi A24

Korku Klasiği “Halloween” A24 İmzasıyla TV Dizisine Uyarlanabilir