in ,

Netflix’in “Enola Holmes 2” Filminden Yeni Fragman: Millie Bobby Brown ve Henry Cavill Başrolde

Enola Holmes 2 filminden Türkçe altyazılı resmi fragman paylaşıldı. Başrollerini Millie Bobby Brown ve Henry Cavill’ın üstlendiği Netflix serisi, maceraya devam ediyor.

Enola Holmes 2 Türkçe Altyazılı Resmi Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Enola Holmes 2 filminden Türkçe altyazılı yeni fragman yayınlandı. Millie Bobby Brown ve Henry Cavill’ın başrollerini üstlendiği Netflix macerası, yeni filmi ile aksiyonu daha da üst noktalara taşımaya hazırlanıyor.

Geçen yıl yayınlanan orijinal filmde olduğu gibi, devam filmi de Enola Holmes adlı genç bir kadın dedektifi 19. yüzyıl Londra’sında zor vakaları çözerken takip edecek. Üstelik tüm bu süre boyunca çok daha popüler olan abisi ünlü dedektif Sherlock Holmes’ün gölgesi altında bunları yapmaya çalışacak.

Filmle ilgili geçen ay Tudum etkinliğinde yayınlanan ilk fragman, Enola’nın kendi dedektiflik bürosunu kurması ancak yeni vakalar bulmakta zorlanması üzerine kurulduydu. Şimdi yayınlanan yeni fragmanla birlikte, Enola’nın kayıp bir kızı aradığını öğrenmeden önce, Sherlock’un Enola’yı dolabında saklanırken bulduğu bir sahneyle açılıyor. Seyirci daha sonra kayıp kızın ölümcül olabilecek güçlü insanların sırlarını keşfettiği konusunda bilgilendiriliyor.

- Reklam -

Sherlock’un kız kardeşine davalarının bağlantılı olduğunu açıklaması ile oyunun yeniden başladığı görülüyor. İlk filmde olduğu gibi bu filmde de Enola’yı sadece bir kadın olduğu için dışlayan insanlarla dolu. Ancak defalarca kanıtladığı gibi, oldukça yetenekli ya da annesinin dediği gibi “muhteşem”.

Yayınlanan yeni fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Enola Holmes 2 Türkçe Altyazılı Resmi Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragmanın yanı sıra filmle ilgili yeni bir poster de paylaşıldı:

- Reklam -

enola holmes 2 yeni poster

Yönetmenliğini ilk filmde olduğu gibi Harry Bradbeer’in üstlendiği filmin senaryosu ise Jack Throne’a ait. Filmin hikâyesi de yine Harry Bradbeer ve Jack Thorne’un imzasını taşıyor. Hikâyeye yeni dostların ve düşmanların katıldığı filmde Millie Bobby Brown ve Henry Cavill dışında David Thewlis, Louis Partridge, Susan Wokoma, Adeel Akhtar, Sharon Duncan-Brewster ve Helena Bonham Carter gibi isimler yer alıyor.

Enola Holmes 2, 4 Kasım 2022 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. İlk filmi oldukça iyi eleştiriler alan yapımda bu sefer Henry Cavill, Sherlock rolüyle daha fazla boy gösterecek gibi duruyor. Ancak filmin genelinin nasıl olduğunu ise zaman gösterecek.

Enola Holmes 2 filmi için yayınlanan resmi fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Avatar 4 çekimleri

Henüz 2. Filmi Vizyona Girmeyen “Avatar” Serisinde 4. Film Çekimlerinin Yarısı Tamamlandı

Voyagis - Sümeyya Kesgin

Sümeyye Kesgin’in Yeni Eseri “Voyagis”, Amerikan Çizgi Roman Devi Image Comics Etiketiyle Yayımlanıyor