in ,

Millie Bobby Brown ve Henry Cavill’lı “Enola Holmes 2″den İlk Fragman Yayınlandı

Enola Holmes 2 fragmanı yayınlandı. Netflix’in devam filminde Millie Bobby Brown ve Henry Cavill gibi tanıdık yüzler maceraya devam ediyor.

enola holmes 2 fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Enola Holmes 2 fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Millie Bobby Brown, Henry Cavill ve Helena Bonham Carter gibi isimlerin yer aldığı Netflix film serisinde macera devam ediyor.

Benedict Cumberbatch ve Robert Downey Jr., Sherlock Holmes’ü canlandırmakla meşgulken birkaç yıl sonra Netflix, dedektifin kız kardeşi Enola Holmes odaklı yeni bir seri başlattı. Eylül 2020’de yayınlanan Enola Holmes, izleyicileri Millie Bobby Brown’ın genç dedektif tasviriyle tanıştırdı. Kadroda ayrıca Sherlock Holmes rolünde Henry Cavill, Mycroft Holmes rolünde Sam Claflin ve halaları Eudoria rolünde Helena Bonham Carter yer alıyordu.

Film, çıktığı gibi gerek sinema eleştirmenlerinden gerekse izleyicilerden oldukça iyi eleştiriler aldı ve kısa sürede Netflix’te en çok izlenen yapımlardan biri haline geldi. O zamanlar Netflix tarihindeki en iyi çıkış yapan 10 film unvanlarından birini elde etti. Bu nedenle Enola Holmes 2’nin geliştirmeye başlaması uzun sürmedi. Netflix kısa süre önce Millie Bobby Brown, Henry Cavill ve Helena Bonham Carter’ın dönüşlerinin çeşitli görüntülerini paylaşarak Enola Holmes 2’yi tanıtmaya başladı.

- Reklam -

enola holmes 2 fragman

Şimdi de Netflix, TUDUM etkinliği sırasında merakla beklenen devam filminin ilk fragmanını yayınladı. Görüntüler, Brown’ın Enola Holmes olarak dönüşünü, kendi dedektiflik bürosunu kurmasını ve aldığı ilk davanın peşinde koştuğunu gösteriyor. Üstelik henüz bu ilk davasında abisi Sherlock ile takım kurmak zorunda kalıyor.

Yayınlanan fragmana hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak göz atabilirsiniz:

Enola Holmes 2 Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Enola Holmes 2 fragmanınki en büyük çıkarımlardan biri, Henry Cavill’ın canlandırdığı Sherlock Holmes karakterinin ilk filmden çok daha önemli bir konumda olacağı gerçeği. Film yine de Enola Holmes’un bakış açısıyla anlatılacak ve öncelikle onun hayatını gelecek vadeden bir dedektif olarak takip edecek.

- Reklam -

Hatırlanacağı üzere ilk film, Enola’nın yeteneklerini gölgede bırakmamak adına Sherlock’a şaşırtıcı derecede az yer verilmişti. Bu da Cavill’ın Sherlock Holmes’unu daha çok görmek isteyen bazı izleyicileri hayal kırıklığına uğrattı. Ancak devam filmi için yayınlanan ilk fragmanla birlikte, Holmes kardeşlerin çok daha fazla bir arada gözükeceği anlaşılıyor.

Enola Holmes 2

Enola Holmes 2, 4 Kasım 2022 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Enola Holmes 2 için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

kehanet uygar özdemir aylık öykü seçkisi

Aylık Öykü Seçkisi’nin 153. Sayısı Yayında: “Kehanet Öyküleri”

Alice in Borderland 2. sezon fragmanı

Alice in Borderland’ın Beklenen 2. Sezonundan İlk Fragman Paylaşıldı