in , , ,

“Masters of the Universe: Revolution”dan İlk Fragman: He-Man ve İskeletor Geri Dönüyor

Masters of the Universe: Revolution fragmanı yayınlandı. Netflix, Geeked Week 2023 etkinliklerinde yaklaşan animasyon macerasına dair detayları paylaştı.

Masters of the Universe: Revolution Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Masters of the Universe: Revolution dizisinin fragmanı paylaşıldı. Netflix’in Geeked Week 2023 etkinlikleri kapsamında paylaşılan tanıtım, 2021 yapımı Masters of the Universe: Revelation’ın devamı niteliğini taşıyor ve He-Man ile İskeletor gibi ikonik karakterleri geri getiriyor.

Revelation, He-Man and the Masters of the Universe’ün 1983 versiyonuna bağlı bir hikâyeyi takip ediyordu. Yapım Chris Wood, Mark Hamill, Sarah Michelle Gellar, Liam Cunningham ve Lena Headey gibi ünlü sanatçılarından oluşan bir seslendirme kadrosuna sahipti. Dizi, Teela’nın (Gellar) Güç Kılıcı’nı bulma, Gölgeler şatosu ve sakinleri hakkında daha fazla bilgi edinme ve evreni kurtarma macerasını konu alıyordu.

Şimdi de Netflix, ilk bakış görüntülerini eylül ayında yayınladığı Masters of the Universe: Revolution’ın ilk fagmanını Geeked Week 2023 etkinlikleri sırasında hayranlarla paylaştı. Görüntüler He-Man, İskeletor, Teela ve tanıdık birçok karakterin geri dönüşüne ev sahipliği yapıyor.

- Reklam -

Masters of the Universe: Revolution Fragmanı Yayınlandı

Yaklaşık 45 saniyelik fragman, İskeletor’un “Devrim zamanı geldi,” sözleriyle son buluyor. Masters of the Universe: Revolution devam dizisi, Eternia’yı her taraftan tehdit eden düşmanları gösteriyor; ancak bu kısa klipte He-Man ve Teela, evlerini savunma konusundaki görevlerini yerine getirmeye kararlı görünüyorlar.

Masters of the Universe: Revolution Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Revolution hakkındaki detaylar uzun süre saklı kalmış olsa da, yeni fragman dizinin ana hikâyesine dair bazı önemli ipuçlarını gün yüzüne çıkarıyor. Genel hikâye artık mekanik bir hâl alan İskeletor’un Motherboard’un gücünü kullanmasıyla ortaya çıkan teknoloji ve sihir çatışmasını takip edecek. Hem He-Man hem de Teela önemli kararlar almak zorunda kalacak; He-Man, Kral mı olacak yoksa Şampiyon mu?

Teela ise gücünü kullanarak sihirli bir krallığı yeniden inşa etmeli ve geri dönen büyük She-Ra kötü karakteri Hordak’a karşı savunma yapmalı.

- Reklam -

Animasyon dizisinin seslendirme kadrosun bazı yeni isimler de yer alıyor. Bu isimler arasında yaratıcı Kevin Smith’in kızı Harley Quinn Smith (Illena), Meg Foster (Motherboard), Keith David (Hordak) ve henüz bilinmeyen bir rolde William Shatner bulunuyor. Daha önce Revelation kadrosunda yer alan Mark Hamill ise İskeletor’u seslendirmeye devam edecek; ancak Teela rolünde Sarah Michelle Gellar’ın yerine Supergirl dizisinden Melissa Benoist geçecek.

Melissa Benoist daha önce Kevin Smith ile Jay and Silent Bob Reboot, Clerks III ve Supergirl’ün dört bölümünde birlikte çalışmıştı.

Masters of the Universe: Revolution

Masters of the Universe: Revolution, Netflix üzerinden 25 Ocak 2024’te yayınlanmaya başlayacak.

Dizinin ilk tanıtımını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Witcher: Sirens of the Deep Filmi

Yeni “The Witcher” Filmi “Sirens of the Deep” Geliyor: Geralt’ı Oyunlardaki Doug Cockle Seslendirecek

Dilbilgisi Hataları Stres Yapıyor

Dilbilgisi Hataları, Maruz Kalanları Strese Sokuyor: Yeni Araştırma, Yazım Yanlışlarının Bilinmeyen Etkisini Gösterdi