in , ,

“The Sandman” Evreninde Geçen Neil Gaiman Uyarlaması “Dead Boy Detectives” Dizisinden İlk Fragman

Dead Boy Detectives dizisi için ilk fragman yayınlandı. Netflix’te yayınlanacak yapım, Neil Gaiman’ın “The Sandman” evrenini genişletmeye hazırlanıyor.

Dead Boy Detectives Dizisi Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Dead Boy Detectives dizisinden ilk fragman paylaşıldı. Netflix, Geeked Week etkinlikleri kapsamında yeni The Sandman yapımından tanıtım yayınladı. Yapım ilk olarak HBO’nun Max platformu için geliştirilmiş ancak sonradan platform değiştirmişti.

DC Comics (Vertigo) tarafından 1993’te okurlarla buluşturulmaya başlayan Dead Boy Detectives çizgi romanlarının ardında Neil Gaiman ve Matt Wagner vardı. Doğaüstü dedektiflerin gizemleri çözdüğü maceraları ele alan seri daha önce The Sandman çizgi romanının 1991 yılında yayımlanan 25. sayısında bağımsız bir serüven olarak yer almıştı.

Warner Bros. ve Discovery Inc. birleşmesiyle HBO Max cephesinde gidilen yenilikle birlikte, daha önce Max platformu için duyurulan bazı yapımlar farklı yayın servislerine dağıtılmıştı. Dead Boy Detectives de onlardan biri oldu.

- Reklam -

Dead Boy Detectives Dizisi İzleyicileri Doğaüstü Bir Maceraya Davet Ediyor

Dead Boy Detectives dizisi öte dünyadan gelen sorunları çözmekte uzmanlaşan iki ölü dedektifin maceralarını konu alıyor. Hakkında uzun süredir yeni detay paylaşılmayan yapıma dair ilk tanıtım Geeked Week’te yayınlandı.

Paylaşılan videoda izleyiciler George Rexstrew tarafından canlandırılan Edwin Payne, Jayden Revri tarafından canlandırılan Charles Rowland ve Kassius Nelson tarafından canlandırılan Crystal Palace’a dair ilk bakış imkânı yakalıyor.

Dead Boy Detectives Dizisi Fragman Netflix

Tanıtımda hayattayken birbirlerini pek de tanımayan Edwin ve Charles’ın, ölümden sonra dedektiflik bürosu kurarak işbirliğine gitmelerine yer veriliyor. Crystal ise ikiliye davaları çözmelerinde yardımcı olan bir durugörü uzmanı olarak açıklanıyor.

Ölüm ve yaşam arasındaki zorlu gizemleri çözmenin yanı sıra, Dead Boy Detectives’in ilk fragmanı hayranlara, cadılar ve iblislerle mücadele ederek ve Ölüm’e karşı bir adım öne geçmeye çalışarak ruhlarını ortaya koyan ikilinin yolculuklarının diğer tarafına bir bakış sunuyor.

Dead Boy Detectives Türkçe Altyazılı Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Operasyonun beyni Edwin her zaman grubun bir sonraki adımını hesaplıyor. Charles ise kas gücü olarak bazı kafataslarını kırmaya hazır görünüyor.

- Reklam -

Fragman ayrıca Cat King rolünde Lukas Gage (The White Lotus), Niko rolünde Yuyu Kitamura (Meet Cute), Kasap Jenny rolünde Briana Cuoco (The Flight Attendant), Gece Hemşiresi rolünde Ruth Connell (Supernatural) ve Esther rolünde Jenn Lyon (Justified) isimlerini de tanıtıyor.

Edwin ve Charles karakterleri daha önce Max yapımı Doom Patrol dizisinde de izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Yapımın 3. sezonunda Charles rolünde Sebastian Croft (Heartstopper) ve Edwin rolünde Ty Tennant (House of the Dragon) yer almıştı.

Dead Boy Detectives Dizisi Fragman - The Sandman

Bir DC Comics markası olan Dead Boy Detectives’in Warner Bros. Discovery’ye ait Max’te yayınlanması beklenen bir adımdı. WBD’nin politika değişikliğiyle dizi, aynı evrendeki The Sandman’i de yayınlayan Netflix’e transfer oldu. Böylece her iki dizi arasındaki olası geçişlere de kapı aralanmış oldu.

Supernatural, Doom Patrol ve Scream gibi yapımlarda senarist olarak görev alan Steve Yockey’nin yaratıcı koltuğunda oturduğu dizinin ilk sezonu toplam 8 bölüm sürecek.

Dead Boy Detectives dizisi 2024 yılı içerisinde Netflix’te yayınlanacak.

Dead Boy Detectives dizisi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Çizgi romanını bilmiyorum ama konu gayet güzel görünüyor. Umarım keyifl bir dizi olur.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İkinci İnsanlık: Luigi Ballerini Kitabı Türkçede Çıktı

İtalyan Yazar Luigi Ballerini’nin Distopya Türündeki Serisi “İkinci İnsanlık” ile Devam Ediyor

Damsel Film Fragman - Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown’ın Başrolünde Yer Aldığı Fantastik Macera Filmi “Damsel”dan Fragman