in , ,

Michelle Yeoh’lu Yeni Netflix Aksiyon Komedi Dizisi “The Brothers Sun”dan İlk Fragman

The Brothers Sun fragmanı paylaşıldı. Başrolünde Oscar ödüllü Michelle Yeoh’un aldığı dizi, dünyanın iki ayrı ucunda yaşayan parçalanmış bir aileyi konu alıyor.

The Brothers Sun Fragmanı Yayında: Michelle Yeoh Başrolde
- Reklam -
- Reklam -

The Brothers Sun dizisinin ilk fragmanı görücüye çıktı. Oscar ödüllü oyuncu Michelle Yeoh’un başrolde yer aldığı Netflix yapımı, dünyanın iki ayrı ucunda yaşayan ve Tayvan’ın yeraltı dünyasına bulaşmış bir aileyi merkeze alıyor.

Everything Everywhere All at Once’taki çoklu evren macerasının ardından Yeoh, gerilim ve aile dinamikleriyle dolu kara mizah yapımında tekrar aksiyona geçiyor. Daha önce paylaşılan ilk bakış görüntüsünün ardından Netflix’in Geeked Week etkinliğinde ilk fragmanı yayınlandı.

The Brothers Sun, şehirde korkulan bir suikastçı olan Charles Sun (Justin Chien) etrafında şekilleniyor. Aile reisi öldürülünce Charles ailenin en büyük oğlu olarak annesi Eileen (Yeoh) ve küçük kardeşi Bruce’u (Sam Song Li) korumak için Los Angeles’a taşınmak zorunda kalıyor. Eileen aile işlerinden haberdar olsa da (ve hatta kendine has sırlar da taşısa), Bruce’un sevdiklerinin bir suç örgütünün parçası olduğundan haberi yok. Üst düzey katiller artık ailenin peşinde ve aile hayatta kalmak için bu probleme bir çözüm getirmek zorunda.

- Reklam -

Yayınlanan tanıtımda Yeoh, dövüş sanatları yeteneklerini ve güçlü bir anne olarak gösterdiği kararlılığını sergiliyor. Charles annesini ve küçük kardeşini korumak için eve dönerken, Eileen’ın ailenin en ölümcül üyesi olduğu ortaya çıkıyor.

The Brothers Sun Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

“Güçlü bir Tayvan kökenli mafya ailesinin lideri gizemli bir suikastçı tarafından vurulunca ailenin en büyük oğlu olan efsanevi katil Charles “Sandalye Ayaklı” Sun (Justin Chien), annesi Eileen (Michelle Yeoh) ve şimdiye dek ailesinin gerçeklerinden tamamen sakınılarak büyütülmüş olan naif küçük kardeşi Bruce’u (Sam Song Li) korumak için Los Angeles’a gider.

Ancak Taipei’in en ölümcül mafya toplulukları ve yeni ortaya çıkan bir çete egemenlik için kapışırken Charles, Bruce ve anneleri ayrılığın açtığı yaraları sarmalı ve sayısız düşmanlarından biri hepsini öldürmeden önce kardeşliğin ve aile olmanın gerçekten ne anlama geldiğini çözmelidir. Aksiyon dolu bir komedi ve aile draması olan THE BROTHERS SUN, Brad Falchuk ve Byron Wu’nun imzasını taşıyor.”

Michelle Yeoh’lu Yeni Netflix Aksiyon Komedi Dizisi "The Brothers Sun"dan İlk Fragman

- Reklam -

İzleyiciler Oscar ödülü de kazanan Michelle Yeoh’u Everything Everywhere All at Once dışında Crouching Tiger, Hidden Dragon, A Haunting in Venice ve Crazy Rich Asians gibi filmlele tanıyor. Justin Chien, romantik film Sun Moon’da başrol oynarken, Sam Song Li ise Better Call Saul’daki rolüyle biliniyor. Kadroyu tamamlayan diğer oyuncular arasında Jon Xue Zhang (Eternals), Alice Hewkin (Sex Education), Madison Hu (Bizaardvark), Highdee Kuan (Fear the Night), Joon Lee (The Silent Sea) ve komedyen Jenny Yang bulunuyor.

Brad Falchuk ve Byron Wu tarafından ortaklaşa yaratılan dizi, Falchuk’un Netflix ile yaptığı genel anlaşmanın bir parçası olarak öne çıkıyor. Falchuk, Ryan Murphy ile birlikte Glee, American Horror Story ve Pose gibi yapımlarda yaptığı çalışmalarıyla tanınıyor ve aynı zamanda The Brothers Sun’un baş yapımcısı olarak görev yapıyor.

The Brothers Sun dizisi, 4 Ocak 2024 tarihinde Netflix’te izleyiciyle buluşacak.

Dizi için paylaşılan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Üç Cisim Problemi Dizi Uyarlaması Yeni Fragman

Cixin Liu’nun Dünyaca Ünlü Bilimkurgusu “Üç Cisim Problemi”nin Netflix Uyarlamasından Yeni Tanıtım

The Witcher: Sirens of the Deep Filmi

Yeni “The Witcher” Filmi “Sirens of the Deep” Geliyor: Geralt’ı Oyunlardaki Doug Cockle Seslendirecek