in , ,

Russo Kardeşler’in Yapımcısı Olduğu Asa Butterfield’lı “All Fun and Games”ten İlk Fragman

All Fun and Games fragmanı yayınlandı. Başrolünde Asa Butterfield’ın yer aldığı korku filminin yapımcılığını Russo Kardeşler üstleniyor.

All Fun and Games Fragmanı: Yeni Korku Filmi
- Reklam -
- Reklam -

All Fun and Games fragmanı paylaşıldı. Yaklaşan korku gerilimi filmnin başrollerinde Natalia Dyer ve Asa Butterfield gibi Netflix’in büyük çıkış yapan yıldızları yer alıyor.

Eren Celeboglu ve Ari Costa’nın yönetmenlik koltuğuna oturduğu bu yeni film, çocukluk oyunlarının karanlık ve tehlikeli yüzünü keşfe çıkıyor. Film, oyunların ne zaman aşırıya gittiğine dair bir hikâye sunuyor. İlk fragmanı yayınlanmış olan bu film, ölümcül oyunların ilk bakışını izleyicilere sunuyor.

All Fun and Games, ormanda lanetli bir bıçak keşfeden bir grup gencin hikâyesini anlatıyor. Kaza eseri The Skarrow (Serçe) adlı bir şeytani gücü çağırdıktan sonra, gençler çocukluklarında oynadıkları oyunların türetilmiş ve karanlık versiyonlarıyla test ediliyorlar. Bu varlık, ruhlarını ele geçirene kadar dinlenmeyecek şekilde testler yaparak onları sınamaya başlıyor. Filmde Asa Butterfield ve Natalia Dyer’a Benjamin Evan Ainsworth (The Haunting of Bly Manor), Laurel Marsden (Ms. Marvel), Kolton Stewart (Disenchanted) ve Annabeth Gish (Midnight Mass) gibi isimler eşlik ediyor.

- Reklam -

All Fun and Games Fragmanı: Yeni Korku Filmi

J.J. Braider‘ın öyküsünden uyarlanan filmin senaryosunu yönetmenlerle birlikte kendisi kaleme alırken, Angela Russo-Otstot, Jake Aust, Kassee Whiting ve John Zois ise yapımcı olarak yer alıyor. All Fun and Games, Anton ve The Russo Brothers’ AGBO prodüksiyon şirketlerinin ilk ortak girişimi olup, dağıtımını Vertical Entertainment üstleniyor.

Fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

All Fun and Games Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Vertical ortağı Peter Jarowey, Deadline’a yaptığı açıklamada, işbirliği hakkında şunları söyledi:

- Reklam -

“Anton & The Russo Brothers’ AGBO ile iş yapmaktan dolayı heyecan duyuyoruz. Ari ve Eren’in dikkatimizi hemen çeken yüksek konsept fikrine dayanarak heyecan verici bir ilk film yaratmalarına izin veren projeyi yönlendirdiler. İzleyicilerin filmi ve akıllarından çıkmayacak dehşet verici hikâyeyi deneyimlemeleri için çok heyecanlıyız.”

All Fun and Games Poster

Film 1 Eylül 2023 tarihinde bazı sinema salonlarında vizyona girecek ve aynı gün dijitale de çıkacak. Ancak ülkemizde sinemalara gösterime girip girmeyeceği konusunda şimdilik bir bilgi bulunmuyor.

Yeni korku gerilim macerasının ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni çıkan fragmanlar için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sonic the Hedgehog 3 Çekimleri Oyuncusuz Başlıyor

“Sonic the Hedgehog 3” Filminin Çekimleri Oyuncular Olmadan Başlayacak

J.K. Rowling Muze Harry Potter

J.K. Rowling, Ünlü Popüler Kültür Müzesindeki “Harry Potter Sergisi”nden Kaldırıldı