in , , ,

“My Hero Academia”nın 4. Filmi Duyuruldu: İşte Yeni Anime Macerasından İlk Tanıtım

My Hero Academia animesi 4. filmi ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni maceradan ilk tanıtım paylaşıldı.

My Hero Academia'nın 4. Anime Filmi Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Boku no Hero Academia, dördüncü uzun metrajlı filmiyle yeniden izleyicilerin karşısına çıkıyor. My Hero Academia The Movie 4, gizemli bir tanıtım ve poster ile duyuruldu. Bu da büyük bir kötü karakterin geri dönüşüne işaret ediyor olabilir.

Kohei Horikoshi tarafından yaratılan My Hero Academia’nın dördüncü anime filmi tamamen orijinal bir hikâye sunacak. Ancak yazar, ilk fragmanda ve ana afişte tanıdık bir düşmanın geri dönüşüne dair ipuçları veriyor.

My Hero Academia anime serisinin resmi X (önceki adıyla Twitter) hesabı, filmle ilgili ilk ana afişi paylaştı. Afişin üst sağ köşesinde dikkat çeken bir ifade bulunuyor ve Japonca yazılan ve arada bir kelimenin boş bırakıldığı bu ifade, “Şimdi —— sende.” anlamına geliyor. Bu cümlenin daha önce en az iki kez kullanıldığını hatırlatmakta fayda var. Birincisi, All Might’ın All For One’ı yendiği an ve duygusal bir Deku’ya bu sözleri söylediği an; ikincisi ise daha yakın zamanda 6. sezonun ilerleyen bölümlerinde yer alıyor. Deku, Endeavour, Hawks ve diğer kahramanlar, Lady Nagant’ın verdiği bilgiler doğrultusunda bir malikaneye geliyorlar. Ancak All For One, onları bekleyen patlayıcı bir tuzak hazırlamıştı ve o sırada “Şimdi sıra sende.” diyordu.

- Reklam -

My Hero Academia The Movie 4 Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Paylaşılan afişe de aşağıdan göz atabilirsiniz:

My Hero Academia The Movie 4 Poster

Daha önce de belirtildiği gibi, My Hero Academia’nın 4. filmi tamamen orijinal bir hikâye sunacak ve 6. sezonun olaylarına paralel ilerleyecek. Horikoshi’nin “bu kez sahnede çökmüş toplum olacak” sözleri, All For One’ın kahraman topluluğunun mevcut durumundaki merkezi bir figürü olduğu göz önüne alındığında, bu karakterin filmin önemli bir parçası olabileceği ihtimalini güçlendiriyor.

- Reklam -

Kısa fragman önceki üç filmin bir montajını da içeriyor: Two Heroes, Heroes Rising ve World Heroes Mission. Horikoshi yine film projesinde yer alacak, senaryo ve karakter tasarımlarını üstlenecek ve projeyi denetleyecek. Dünya Kahramanları Misyonu’nun ilk posterleri de benzer şekilde resmi bir başlık olmadan piyasaya sürüldü ve film başlıkları boyunca ‘Kahramanlar’ kalıbı, My Hero Academia The Movie’nin geçici bir isim olduğunu gösteriyor.

Manganın toplumun çöküşünden sonraki etkileri ortaya çıkarmada başarısız olduğu yönündeki bazı eleştiriler göz önüne alındığında My Hero Academia The Movie 4’un bunu düzeltmek için eline iyi bir fırsat geçmiş durmda. Horikoshi, All For One’ın 7. sezonun inşasındaki rolünü potansiyel olarak açıklarken, yeni sezonun Bones ve Toho Animation tarafından “her gün” geliştirildiğini de açıkladı.

Anime ve manga serisini takip ediyor musunuz? Yeni film duyurusu ve ilk bakışı hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, benzer içerikler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Fringe Hakkında Bilgiler

Fringe: Bir Döneme Damga Vuran Bilimkurgu Dizisi Hakkında Perde Arkasından 18 Bilgi

Sonic the Hedgehog 3 Çekimleri Oyuncusuz Başlıyor

“Sonic the Hedgehog 3” Filminin Çekimleri Oyuncular Olmadan Başlayacak