in , ,

Rihanna’nın Şirine’yi Seslendirdiği “Şirinler” Filminde Kadro Belli Oldu

Şirinler filmi seslendirme kadrosu açıklandı. Rihanna’nın Şirine karakterini seslendireceği yapım birçok yıldıza ev sahipliği yapıyor.

Şirinler Filmi Seslendirme Kadrosu - Rihanna
- Reklam -
- Reklam -

Şirinler filmi seslendirme kadrosu belli oldu. Rihanna’nın Şirine’yi seslendireceği The Smurf Movie izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor.

Şirinler (The Smurfs) ilk olarak 1958’de Belçika’da bir çizgi roman macerası olarak hikâyesine başladı. Yıllar içerisinde çizgi filmler, sinema yapımları, video oyunlar ve oyuncaklar derken sarsılmaz bir popüler kültür markası olmayı bildi.

Yeni Şirinler filmi ise müzikal ağırlıklı temasıyla uzun zamandır ön geliştirme aşamasındaydı. 2022’den beri geliştirilen yapımın başrolünde ünlü müzisyen Rihanna’nın yer alacağı ise geçen seneki CinemaCon etkinliğinde duyurulmuştu. Paramount Pictures, CinemaCon 2024 etkinlikleri sırasında yapımın tam kadrosunu açıklayarak filme dair yeni detaylar paylaştı.

- Reklam -

Yeni “Şirinler” Filminde Seslendirme Kadrosu Netleşti

Paramount Pictures ve Nickelodeon’ın CEO’su Brian Robbins, dünkü CinemaCon etkinliğinde yeni Şirinler filminin kadrosunu açıkladı. Kadroyla birlikte yapımın logosu da görücüye çıkartıldı.

Shrek the Third ve Puss in Boots’un yönetmeni Chris Miller’ın yönetmenliğini üstlendiği yapımda Şirine karakteri Rihanna tarafından seslendirilecek.

Şirinler Filmi Seslendirme Kadrosu - Rihanna 2025

Filmde Rihanna’ya eşlik edecek oyuncular arasında ise Nick Offerman (Parks and Recreation), Natasha Lyonne (Poker Face), JP Karliak (X-Men ’97), Daniel Levy (Schitt’s Creek), Amy Sedaris (BoJack Horseman), Nick Kroll (Big Mouth), James Corden (Peter Rabbit), Octavia Spencer (The Help), Hannah Waddingham (Ted Lasso), Sandra Oh (Grey’s Anatomy), Alex Winter (Bill & Ted’s Excellent Adventure), Billie Lourd (American Horror Story), Xolo Maridueña (Blue Beetle), Kurt Russell (Monarch: Legacy of Monsters) ve John Goodman (Monsters, Inc.) bulunuyor.

Paramount Animation ve Nickelodeon Movies (Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem) imzalı Şirinler filmi “Şirin nedir?” sorusu etrafında şekilleniyor.

- Reklam -

Şirinler Filmi Seslendirme Kadrosu

Rihanna aynı zamanda Ryan Harris (The SpongeBob Movie: Sponge on the Run), Laurence “Jay” Brown ve Tyran “Ty-Ty” Smith (The Hype) ile birlikte filmin yapımcılığını üstleniyor. Ünlü sanatçı ayrıca yapım için yeni parçalar da yazıp seslendirerek filmin müzikal gücünü artırmayı hedefliyor.

Paramount 2022’de The Smurfs markasının dünya çapındaki hak sahibi LAFIG Belgium ve IMPS ile ortaklık kurarak yeni projelerin önünü açmıştı.

Şirinler filmi 14 Şubat 2025 tarihinde sinemalarda gösterime girecek.

Siz yeni Şirinler filmi hakkında nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google Haberler’den takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni Scary Movie Filmi

Yeni “Scary Movie” Yapımı Duyuruldu: “Korkunç Bir Film” Serisi Yeniden Başlatılıyor

Fallout Yorumları

“Fallout” Dizisi Hakkında İlk Yorumlar Oldukça Olumlu: “The Last of Us” ile Yarışıyor