in ,

Rihanna, Yeni “Şirinler” Filminde Şirine Karakterini Seslendirecek

Rihanna, yeni “Şirinler” filminin oyuncu kadrosuna katıldı. Ünlü sanatçı aynı zamanda yapımın müziklerine de imza atacak.

Rihanna Yeni Şirinler Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Rihanna, gelecek Şirinler filminde Şirine karakterini seslendirmeye hazırlanıyor. Ünlü pop yıldızı, Chris Miller ve Matt Landon’ın yeni Smurfs projesine dahil oldu.

Paramount Pictures’ın CinemaCon 2023 kapsamında yaptığı yeni duyuruya göre Rihanna yapımda rol almanın yanı sıra aynı zamanda filmin orijinal müziklerini de gerçekleştirecek.

İlk haberleri geçen yıl ortaya çıkan ve henüz tam adı belli olmayan Şirinler filminin müzikal türünde olacağı belirtiliyor. Rihanna ise yapımda baş kadın karakteri oynamak üzere projeye dahil oluyor.

- Reklam -

Modern müziğin en etkili seslerinden birisi olarak kabul edilen 35 yaşındaki sanatçı, bu sene Oscar Akademi Töreni ve Super Bowl dahil olmak üzere birçok önemli sahnede kendisine yer bulmuştu. Sanatçının eserleri birçok film ve TV yapımında izleyicilere ulaşırken son olarak Black Panther: Wakanda Forever filmi, iki Rihanna parçasına ev sahipliği yapmıştı.

Rihanna Yeni Şirinler Filmi - Şirine Rolü

Rihanna, Yeni Şirinler Filmi ile İzleyicilerin Karşısına Çıkacak

Daha önce Ocean’s 8 ve City of a Thousand Planets gibi yapımlada rol alan Rihanna, oyunculuğa yabancı bir isim değil. Yıldız sanatçı ayrıca televizyonda Bates Motel’da Marion Crane karakterini canlandırmıştı.

Animasyon olarak geliştirilen yapımda, Şirinler köyünün ikonik karakterlerinden Şirine’yi seslendirecek oyuncu; parçalarıyla da yapıma eşlik edecek.

Öte yandan yeni Şirinler filmi hakkında bilinenler kısıtlı. Belçikalı çizgi roman sanatçısı Peyo tarafından 1958 yaratılan Şirinler, büyülü bir ormanda yaşayan ve kötü büyücü Gargamel’in saldırılarına karşı kendilerini savunmak zorunda kalan küçük mavi insansı yaratıkları konu alıyor.

The Smurfs serisi beyaz perdede en son 2017 yılında Smurfs: The Lost Village ile konuk olmuştu. O yapımda Şirine karakterini Demi Lovato seslendirmişti.

- Reklam -

Rihanna Yeni Şirinler Filmi - Şirine Rolü

Bununla birlikte Rihanna, yeni yapımda seslendirme sanatçısı ve müzisyen olarak dahil olmanın yanı sıra yapımcı olarak da projeye destek verecek.

Ryan Harris, Laurence “Jay” Brown ve Tyran “Ty-Ty” Smith de filmin diğer yapımcıları arasında yer alıyor.

Daha önce Team America: World Police’i kaleme alan Pam Brady’nin senaryosunu üstlendiği yeni Şirinler filmi, Chris Miller tarafından yönetilecek. Miller daha önce Shrek 3 ve Puss in Boots (Çizmeli Kedi) filmlerini yönetmişti.

Siz Şirine rolü için Rihanna tercihini nasıl buldunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema haberi için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

7 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for alper alper dedi ki:

    Hemen söyleyeyim kimse heyacanlanmasın. Siyah şirine yok,
    :slight_smile: seslendirecekmiş.

    Şirine hâlâ mavi.

  2. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Ne demek siyah şirine yok, mavi var. Irkçılık bu :smiley:

  3. Avatar for alper alper dedi ki:

    Gargamel söylemek lazım onu. Şirine’yi o yarattı. :slight_smile:

  4. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Faşist Gargamel’e bak sen :slightly_smiling_face:

  5. Avatar for Lorien_archers Lorien_archers dedi ki:

    Gargamel gri şirinleri yarattı bu tartışmalara son vermek için zamanında ama siyah değiller diye tutulmadı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2 cevap daha var.

Wish Fragmanı: Disney Animations 100 Yaşında

Disney’in 100. Yıl Kutlamalarına Eşlik Edecek “Wish” Filminden İlk Fragman

Yeni "Street Fighter" Filmi Geliyor

Yeni “Street Fighter” Uyarlaması Geliyor: Filmi Yönetecek İsimler Belli Oldu