in , ,

Disney’in 100. Yıl Kutlamalarına Eşlik Edecek “Wish” Filminden İlk Fragman

Wish fragmanı yayınlandı. Başrollerini Ariana DeBose ve Chris Pine’ın paylaştığı yapım, Disney’in 100. yılının sembolü olacak.

Wish Fragmanı: Disney Animations 100 Yaşında
- Reklam -
- Reklam -

Wish fragmanı paylaşıldı. Disney Animations 100. yılı kutlamaları kapsamında yeni bir yapıma imza atıyor.

Disney, kendini uzun zamandır hayallerin gerçekleştiği bir yer olarak tanımlıyor ve şimdi bu ruhu film formuna dönüştürüyor. Dev stüdyo bu yılki CinemaCon’da The Little Mermaid ve Haunted Mansion gibi diğer filmleriyle birlikte büyük ilgi gören son animasyon yapımları Wish’in ilk fragmanını yayınladı. Fragman aynı zamanda Chris Pine’ın krallığın lideri Magnifico rolünü seslendireceğinin açıklanmasının hemen ardından geliyor. Bu duyuru aktörün mart ayında filmde rol alacağının ilk kez bildirilmesinden bu yana gizli tutuluyordu.

Wish Fragmanı: Disney Animations 100 Yaşında

- Reklam -

Fragmanda izleyicilere dileklerin gerçekten gerçekleştiği büyülü bir krallık olan Rosas’ta büyük bir tur attırılıyor. Pine’ın seslendirdiği Kral Magnifico’nun seslendirmesi, evrenin bu büyülü köşesinde, dileklerinizi ona teslim ettiğiniz sürece kalbinizin istediği her şeye sahip olabileceğinizi açıklıyor. Hikâyenin merkezinde, keçisi Valentino (Alan Tudyk) ile birlikte ormanda dolaşırken dilek tutabilen bir yıldıza rastlayan genç bir kız olan Asha (Ariana DeBose) yer alıyor. Valentino yıldız tozundan biraz yuttuktan sonra büyü canlanır ve konuşma dileği gerçekleşiyor. Asha’nın dileğinin ne olduğunu öğrenemesek de, fragmanın geri kalanı bolca heyecan verici macera ve elbette çok sayıda akılda kalıcı şarkı vadediyor.

Hemen aşağıdan yayınlanan fragmanı izleyebilirsiniz.

Wish Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Seslendirme kadrosunu başka kimlerin yer aldığı henüz bilinmiyor. Ancak ilk tanıtım fragmanı Asha’nın yol boyunca tanışacağı diğer karakterlere bazı ilk bakışlar sunuyor. Tudyk’in Valentino’sunun kısa tanıtımı bile, özellikle Disney içeriklerine hayran olanların seveceği türden yeni bir maskotun ortaya çıkacağını gösteriyor.

- Reklam -

Filmin ortak yönetmenliğini Frozen ve Pocahontas’tan Chris Buck ile Zootopia ve Moana’dan Fawn Veerasunthorn üstleniyor. Daha önce Disney’in en popüler filmlerinden bazılarında çalıştıkları göz önüne alındığında, Wish’in Disney’in 100. yıl kutlamaları için bir başka büyük başarı olması beklenebilir.

Wish Fragmanı: Disney Animations 100 Yaşında

Yeni animasyon macerası, 22 Kasım 2023’te vizyona girecek.

Wish’in ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Transformers: Rise of the Beasts Filminden Yeni Fragman

Canavarlar Yükseliyor: “Transformers: Rise of the Beasts” Filminden Yeni Fragman

Rihanna Yeni Şirinler Filmi

Rihanna, Yeni “Şirinler” Filminde Şirine Karakterini Seslendirecek