in ,

Yeni “Scary Movie” Yapımı Duyuruldu: “Korkunç Bir Film” Serisi Yeniden Başlatılıyor

Yeni “Scary Movie” projesi duyuruldu. Paramount Pictures, ünlü “Korkunç Bir Film” serisini yeniden başlatmaya hazırlanıyor.

Yeni Scary Movie Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Scary Movie macerası ile ünlü Korkunç Bir Film serisi yeniden başlatılıyor. Paramount Pictures, popüler koku ve komedi serüvenine taze bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor.

İlk Scary Movie filmi 2000 yılında izleyicilerin karşısına çıkmış; Scream, Know What You Did Last Summer, The Shining ve The Sixth Sense gibi popüler korku hikâyelerine getirdiği parodi bakış açısıyla adından çokça söz ettirmişti.

19 milyon dolarlık bütçesiyle dünya gişesinde 278 milyon dolardan fazla hasılat elde eden yapım sonrasında bir klasik hâline gelmişti. İlk filmin başarısı ve Anna Faris’in soğuk, genellikle saf karakteri Cindy Campbell’ın popülaritesinin ardından hikâye sırasıyla 2001. 2003. 2006, 2013 yıllarında devam maceralarıyla sinemaseverlerle buluşmayı sürdürmüştü.

- Reklam -

Yeni Scary Movie Film

Şimdi ise aradan geçen 11 yılın ardından Paramount Pictures ünlü serisini reboot etmeye hazırlanıyor.

Yeni Scary Movie Yapımı Bir ‘Reboot’ Olacak

Paramount Pictures stüdyosu CinemaCon 2024 etkinliği sırasında klasik korku, bilimkurgu ve slasher filmlerinin parodilerini ele alan ikonik serisi Scary Movie’nin geri dönüşünü duyurdu.

Yeni yapıma dair çok az ayrıntı açıklanırken filmin bu yıl içerisinde çekim aşamasına geçeceği ve 2025’te de izleyicilerin karşısına çıkacağı belirtildi.

Paramount, serinin ilk dört filminin arkasındaki stüdyo olan Miramax Films ile anlaşmasını yineliyor. Bununla birlikte yapımın yönetmen koltuğuna kimin geçeceği henüz belirlenmiş değil. Ancak Korkunç Bir Film serisinin yapımcılarından Neal H. Moritz’in projeye geri döneceği biliniyor. Moritz ayrıca The Fast and the Furious ve Sonic the Hedgehog gibi filmlerde de yapımcı olarak çalışmıştı.

- Reklam -

Scary Movie Filmi

Korkunç Bir Film serisinde bugüne dek, Scream, Know What You Did Last Summer, The Shining, The Sixth Sense The Exorcist, The Poltergeist, The Grudge, War of the Worlds, Planet of the Apes ve Paranormal Activity gibi çeşitli türlerden yapımların parodilerine yer verildi.

Yeni macerada hangi film ya da filmlerin parodilerine yer verileceği ise şu an için bilinmiyor.

Öte yandan tüm seri bugüne dek toplamda 896 milyon dolar hasılat elde etti. Serinin son filmi, hem en düşük gişe hasılatını topladı hem de eski başrol oyuncularını geri getiremediği için hayranlar tarafından eleştirildi. Reboot yapımında hangi oyuncuların kadroda yer alacağını ise zaman gösterecek.

Yeni Scary Movie macerası hakkında sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Aang: The Last Airbender Film Seslendirme Kadrosu

Son Hava Bükücü Aang ve Arkadaşlarının Yeni Maceralarını Anlatacak Filmde Kadro Belli Oluyor

Şirinler Filmi Seslendirme Kadrosu - Rihanna

Rihanna’nın Şirine’yi Seslendirdiği “Şirinler” Filminde Kadro Belli Oldu