in , ,

Paramount+ Dizisi “Halo”nun 2. Sezonuna İlk Bakış Fragmanı Paylaşıldı

Halo 2. Sezon için ilk fragman yayınlandı. Popüler video oyun serisinden uyarlanan Paramount+ dizisi macerasına yeni bölümleriyle devam etmeye hazırlanıyor.

Halo 2. Sezon İlk Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Halo 2. sezondan ilk fragman yayınlandı. Paramount+ Master Chief’in dönüşünü, Covenant’ın yıkıcı yükselişini ve Cortana’nın yeniden tasarımını gözler önüne seren ilk bakışı CCXP etkinliğinde paylaştı.

Halo dizisi yaklaşık iki yılın ardından yeni sezonuyla dönmeye hazırlanıyor. Bungie ve 343 Industries’in aynı adlı video oyunu serisine dayanan Paramount+ dizisi, Master Chief ve Birleşmiş Milletler Uzay Komutanlığı’nın, Covenant olarak bilinen ve aynı adı taşıyan dünyayı bulmak için insanlığı yok etmeye çalışan uzaylı ittifakını alt etmek için verdikleri mücadeleyi konu alıyor.

Pablo Schreiber ve Jen Taylor’ın başrollerini paylaştığı ilk sezon genel anlamda olumlu yorumlar topladı ve 2. sezon onayını almaya başladı. Yeni sezonun çekimleri Eylül 2022’de başladı ve Mayıs 2023’te tamamlandı.

- Reklam -

Halo 2. Sezon Fragman 2024

Şimdi de Brezilya’da düzenlenen CCXP etkinliği sırasında Paramount+ ilk Halo 2. sezon fragmanını yayınladı.

Paylaşılan ilk bakış görüntüleri, insan ırkını galaksiden silme çabalarını hızlandıran Covenant’ın yıkım saltanatı da dahil olmak üzere dizinin bir sonraki sezonuna aksiyon dolu bir bakış sunuyor. Fragman ayrıca Master Chief ve UNSC’nin onları engelleme girişimlerinin yanı sıra Cortana’nın yeni bir tasarımla da olsa geri dönüşünü vurguluyor.

Halo 2. Sezon İlk Bakış Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Halo’nun ilk sezonunda yaşananların ardından 2. sezon fragmanında bazı soru işaretlerine ilişkin önemli ayrıntılar yer alıyor. Bunların en önemlilerinden biri, Schreiber’ın Master Chief’inin finalde Cortana tarafından ele geçirildikten sonra, bölümün son anlarında sessiz kalarak özerkliğini koruyup korumadığıydı. Fragman bunu bir gizem olarak bırakmaya devam ediyor. Görünüşe göre NSC’nin misyonuna eskisinden daha fazla adanmış olabileceğini, Cortana’nın programlamasına aşılanacak ve vücudunu kontrol etmesine devam edecek bir şey olduğunu işaret ediyor.

- Reklam -

Halo 2. Sezon Dizi Fragman

Bununla birlikte görüntüler dizinin bir sonraki bölümünde adı açıklanmayan bir karakterle yeni bir Cortana tasarımını da gösteriyor. Yapay zekâ Natascha McElhone’un canlandırdığı Dr. Halsey tarafından Donanma İstihbarat Ofisi’nin emirlerine karşı gelerek yaratıldığına göre, kendi amaçlarına daha uygun olması için Cortana’nın yeni bir versiyonunu yaratmış olabilirler.

Halo 2. sezon, 8 Şubat 2024 tarihinde Paramount+ üzerinden yayınlanacak. Dizinin yeni sezonu toplam 8 bölüm sürecek.

Yeni sezonun ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, benzer içerikler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Epichan Epichan dedi ki:

    Bu serinin devamını merakla bekliyorum. 1. Sezon güzel geçmişti. Anlatacağı çok hikaye var diye düşünüyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Fallout Dizisinden İlk Fragman Yayınlandı

“Fallout” Dizisinden Uzun Süredir Beklenen İlk Fragman Yayınlandı

Reacher 3. Sezon Onayı - Prime Video

Prime Video Dizisi “Reacher” 3. Sezon Onayını Erken Aldı