in

Popüler Oyun Serisinden Uyarlanan “Halo” Dizisinin 2. Sezon Çekimleri Başladı

Halo 2. sezon çekimleri başladı. Filmin oyuncuları, Paramount+ dizisi yeni sezonunun başlangıcını bir fotoğrafla duyurdu.

Halo 2. sezon çekimleri
- Reklam -
- Reklam -

Halo 2. sezon çekimleri başladı. Popüler oyun serisinden uyarlanan Paramount Plus dizisinin yeni sezonu için çalışmalara başladığı duyurusu, Master Chief oyuncusu Pablo Schreiber ve oyuncu arkadaşlarının paylaştığı yeni bir fotoğrafla yapıldı.

Bungie’nin ikonikleşmiş oyunu, 2001 yılında ilk defa yayınlanmasından bu yana 65 milyon kopyanın üzerinde bir satış rakamına ulaşarak dünya çapında önemli bir başarı elde etti. Yıllar boyunca bir sinema projesi olarak geleceği söylenen uyarlama bir türlü uygulamaya geçmedi. Ancak sonrasında diziye evrildi ve nihayet 2022’nin başlarında ilk sezonuyla hayranlarının karşısına çıktı.

Dizinin dokuz bölümden oluşan ilk sezonu, karışık eleştiriler alsa da genel anlamda olumlu bir tablo çizdi. 1. sezon boyunca izleyiciler, Schreiber’in John-117 olarak da bilinen Master Chief versiyonuyla tanıştı. Halo, Master Chief’in kaskı olmadan gösterildiği sahneler ve hikâye için verilen diğer yaratıcı kararlar konusunda biraz tartışmalı yorumlar aldı.

- Reklam -

Halo 2. sezon çekimleri

Halo 2. Sezon Çekimleri İzlanda’da Başladı

Yine de tüm tartışmalar Halo’nun ilk sezonunun başarılı olmasını engellemedi. Bu da video oyunu serisine henüz ilk sezonu başlamadan önce ikinci sezon onayı veren Paramount+ için iyi bir haberdi. David Wiener, 1. sezonun prodüksiyonu sırasında Kyle Killen ve Steven Kane’in ayrılmasının ardından 2. sezonun başına geçen isim oldu. Wiener, 1. sezon sona erdikten sonra yapımın tartışmalı bulunan bazı yanlarını toplamaktan sorumlu ve bu da macerayı Halo Ring’i bulmak gibi önemli olayları keşfetmek için konumlandıracağı anlamına geliyor. Dizinin 2. sezonunun nereye doğru yol alacağı bu nedenle şimdiden ilgi gördü.

Sonunda Paramount+ çekimlerin İzlanda’da başladığını paylaştı. Duyuru, Vannak-134 oyuncusu Bentley Kalu, Kai-125 oyuncusu Kate Kennedy, Schreiber ve Riz-028 oyuncusu Natasha Culzac’ın bir fotoğrafını içeriyor. Halo 2. sezon görüntüsü, başka bir sezonu çekmeye hazırlanırken Master Chief ve Spartalı ekip arkadaşlarını bir araya getiriyor. Ek olarak, Joseph Morgan (The Vampire Diaries) ve Cristina Rodlo, sırasıyla James Ackerson ve Talia Perez olarak kadroya katıldı.

- Reklam -

Halo 2. sezon çekimleri

Yeni sezonun ne zaman yayınlanacağı şu anlık açıklanmadı.

Halo’nun ilk sezonunu nasıl buldunuz? Dizinin yeni sezonundan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Epichan Epichan dedi ki:

    Son zamanlarda izlediğim diziler içinde beni en çok heyecanlandıran yapım oldu. Oyundaki hikayeye ne kadar sadık olduğunu bilmiyorum. Zamanında oynama fırsatını kaçırmıştım. Daha sonra da oynamakta istemedim. Ama hikaye ve görsel efek olarak beni tatmin etti. Devamını beliyorum yapımın.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Paramount showtime birleşme

Paramount, Showtime’ın Akış Hizmetini Kapatıp İçerikleri Paramount+ Çatısı Altında Birleştirmeyi Planlıyor

Blade Runner 2099 Dizisi Amazon

Blade Runner 2049 Filminden 50 Yıl Sonra Geçecek Amazon Dizisinde Çalışmalar Başladı