in , ,

Halo Dizi Uyarlamasından İlk Tanıtım Fragmanı Paylaşıldı

Halo dizisi için ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Sevilen oyun karakteri Master Chief’in ekran maceraları için hazır olun.

Halo fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Halo dizisi tanıtım fragmanı yayınlandı. Sevilen oyun serisi uyarlaması, Paramount Plus ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

The Last Ship ile tanınan Steven Kane ve Awake’le adını duyuran Kyle Killen tarafından hazırlanan ve senaryosu yazılan Halo, aslında yıllardır beklenen bir proje. İlk olarak 2005 yılında District 9 ile tanınan Neill Blomkamp’ın yönetmenliğinde gelecek olan yapım, asla meyve vermeyen bir anlaşma ile yıllar boyunca ertelendi. Seri, çizgi romanlardan kitaplara, animasyona ve tabii ki video oyunlarına kadar birçok alana yayıldı, ancak canlı aksiyon uyarlaması her defasında bir pürüze takıldı. Oysa Master Chief’in başrolünde yer alacak oyuncu 2019 yılının başlarında belli olmuştu. Fakat o zaman için yayınlanacağı söylenen kanal Showtime’dı.

Nihayet gerekli anlaşmalar sağlanmış ve bir yol kat edilmiş gibi gözüküyor. Çünkü merakla beklenen yapıma dair ilk tanıtım fragmanı nihayet Paramount+ tarafından paylaşıldı.

- Reklam -

Halo Fragmanı | İZLE

YouTube video

Yayınlanan görüntüler, hayranların Pablo Schreiber’in canlandırdığı Master Chief’e ilk bakış atmalarını sağlıyor. Karakterin, savaş üniformasını giymeden önce gözüken sırtı yara izleriyle dolu. Sonunda giyindiğinde ise, Spartan kostümünde yazan o tanıdık 117 işareti de dikkat çekiyor. Ancak kostümü tam anlamıyla göstermeden fragman sonlanıyor. Duyulan tek diyalog, başrolün miğferini başına geçirdiğinde Cortana’nın “Merhaba, Master Chief” diye seslenmesini içeriyor. Ardından tanıdık Halo teması müziği hayranları karşılıyor.

Dizide Pablo Schreiber’a Dr. Catherine Halsey rolünde Natascha McElhone, Quan Ah rolünde Yerin Ha, Soren-066 rolünde Bokeem Woodbine, Captain Jacob Keyes rolünde Danny Sapani, Vannak-134 rolünde Bentley Kalu, Kai-125 rolünde Kate Kennedy, Dr. Miranda Keyes rolünde Olive Gray, Makee rolünde Charlie Murphy, Riz-028 rolünde Natasha Culzac, Amiral Margaret Parangosky rolünde Shabana Azmi ve Cortana rolünde Jen Taylor eşlik edecek.

Toplamda 9 bölümden oluşacak dizinin ilk sezonu, 2022 yılı içerisinde Paramount+ kütüphanesindeki yerini alacak.

- Reklam -

Bungie’nin dünya çapında başarılı olan oyun serisi Halo, bugüne dek 82 milyonun üzerinde kopya sattı ve şirkete 6 milyar dolardan fazla gelir kazandırdı. Dizi, 26. yüzyılda geçen The Covenant adlı uzaylı ırk ile insanlık arasındaki savaşa odaklanıyor.

Halo’nun yayınlanan ilk tanıtım fragmanını sizler nasıl buldunuz? Oyunları seviyor musunuz? Diziyle ilgili beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Okuryorum Okuryorum dedi ki:

    Çok güzel haber gerçekten, heyecanla bekliyorum. Neill Blomkamp mı yönetmenliğini yapacak acaba? Çok severim kendisini. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Wheel of Time Tarihi

The Wheel of Time Uyarlamasına Serinin Tarihini Konu Alan Animasyon Filmleri Eşlik Edecek

Dakota Johnson Alfred Hitchcock

Dakota Johnson: “Hitchcock, Anneannemi ‘Kariyerini Bitirmek’ ile Tehdit Etti”