in ,

Prime Video Dizisi “Reacher” 3. Sezon Onayını Erken Aldı

Reacher 3. sezon onayı aldı. Prime Video imzalı aksiyon ve suç dizisi yeni sezonu ile geri dönüyor.

Reacher 3. Sezon Onayı - Prime Video
- Reklam -
- Reklam -

Reacher 3. sezon için resmi onayı aldı. Henüz 2. sezonu yayına başlamayan Prime Video yapımı yeni sezonu garantiledi.

Britanyalı yazar Lee Child’ın 26 kitaptan oluşan Jack Reacher serisi 2022 yılında Prime Video imzasıyla ekrana taşınmaya başlandı.

Prison Break’in yapımcıları arasında yer alan Nick Santora’nın yaratıcı koltuğunda yer aldığı Reacher dizisinde 2. sezon çekimleri geçen şubat ayında tamamlanmıştı. Aradan geçen 10 ayın ardından yeni sezon izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor.

- Reklam -

Reacher 3. Sezon Onay - Prime Video

İlk sezonuyla IMDb’de 8,1/10 puan ortalaması yakalayan dizi, Rotten Tomatoes’ta da eleştirmenlerden %92’lik onay almayı başardı.

Reacher 3. Sezon Onayı CCXP Etkinliğinde Duyuruldu

Dizinin gösterdiği performanstan memnuniyet duyan Prime Video, Reacher 2. sezon öncesinde 3. sezona yeşil ışık yaktığını resmi olarak duyurdu. Haber, Brezilya’nın São Paulo kentinde düzenlenen CCXP etkinliğindeki Prime Video panelinde paylaşıldı.

Yapımın başrol oyuncusu Alan Ritchson 3. Sezon setinden kaydedilen bir video ile yeni bölümlerin yolda olduğunu açıkladı.

YouTube video

 

(Duyuruyu YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Yapım dünya çapında dikkat çekici bir izleyici kitlesine sahip oldu. Dizi ilk yayınlandığı dönemde ABD’de ve tüm dünyada Prime Video platformunda en çok izlenen yapımlar arasına girdi.

Dizi, deneyimli bir askeri polis müfettişi olan Jack Reacher’ın şifreli bir mesaj almasıyla başlıyor. Bu mesajla birlikte Eski ABD Ordusu birimi 110. MP Özel Araştırmalar’ın üyelerinin vahşice öldürüldüğü ortaya çıkıyor. Bu durum da Jack’i emekli hayatından uzaklaşıp yıllar içerisinde ailesi hâline gelen eski yoldaşlarıyla güçlerini birleştirmeye itiyor.

Reacher 3. Sezon

Araştırma ekibinde Frances Neagley (Maria Sten), Jack’in kalbinde özel bir yeri olan adli muhasebeci Karla Dixon (Serinda Swan) ve kıvrak zekalı, sustalı bıçaklı bir aile babası olan David O’Donnell (Shaun Sipos) yer alıyor. Ekip gizemi araştırdıkça ihanet ve bir sonraki kurbanı tahmin etme sorularını ortaya çıkaran her dönemeçte riskler artıyor. Jack zekâsını ve fiziksel becerilerini birleşimini kullanarak gerçeği ortaya çıkarmaya ve ekip üyelerini korumak zorunda kalıyor.

Reacher 2. Sezon 15 Aralık 2023 tarihinde yayına başlayacak. Yeni sezon toplamda 8 bölümden oluşacak.

Reacher 3. sezon hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından en yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Halo 2. Sezon İlk Fragman

Paramount+ Dizisi “Halo”nun 2. Sezonuna İlk Bakış Fragmanı Paylaşıldı

Samim Kocagöz Hayatı Belgesel - Mecburi İstikamet

Yazar Samim Kocagöz’ün Hayatı Belgesele Konu Oldu