in

Alan Ritchson’lı “Reacher”ın 2. Sezon Çekimlerinin Tamamlandığı Yeni Bir Video ile Duyuruldu

Reacher 2. sezon çekimleri tamamlandı. Başrolünde Alan Ritchson’ın yer aldığı aksiyon uyarlaması, yeni maceraları ile Prime Video’ya dönmeye hazırlanıyor.

Reacher 2. Sezon Çekimleri Tamamlandı
- Reklam -
- Reklam -

Reacher 2. sezon çekimlerinin tamamlandığı yeni bir video ile ortaya çıktı. Amazon’un dijital yayın servisi Prime Video, ilk çıkışını bir yıldan biraz daha uzun bir süre önce yapan aksiyon uyarlamasının devamıyla ilgili paylaşımda bulundu.

Prime Video dizisi, Lee Child’ın aksiyon-suç romanlarının Tom Cruise liderliğindeki filmlerden sonraki ikinci uyarlaması olarak izleyicilerin karşısına çıktı. Yeni uyarlamada Alan Ritchson, çeşitli komplolara maruz kalmış eski ABD Ordusu askeri polisi rolünü üstleniyor. Kaynak malzemeye ve performansa bağlılığıyla büyük beğeni toplayan Reacher, ilk sezonun çıkışından sadece üç gün sonra 2. sezon onayı almayı başardı.

Şimdi de aradan geçen bir yıllık süreç sonrasında Prime Video, 2. sezon çekimlerinin resmi olarak tamamlandığını Twitter hesabı üzerinden duyurdu. Duyuruya Alan Ritchson’ın yer aldığı bir video da eşlik etti. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

- Reklam -

Reacher 2. Sezon Çekimleri Tamamlandı Duyurusu | İzle

Paylaşılan videoda dizinin yıldızı Ritchson, popüler Prime Video serisinin bir sonraki sezonunu çekerken kanlar içinde görünüyor. Görünüşüne rağmen Ritchson, kendisinden daha büyük görkemli bir klaketin yanında durup karakterinin boyunu çevreleyen bir şaka yapıyor. Ayrıca yeni sezonu tamamlamış olmanın heyecanını paylaşıyor.

Tom Cruise’lu Jack Reacher filmleri kritik anlamda başarılı olmayabilir ancak Reacher dizisi, hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından onun çıtasını hızlıca aşmayı başardı. 2. sezon tanıtım videosunda gösterilen en büyük unsurlardan biri, Cruise ile yeni yıldız Ritchson arasındaki boy farkı. Bu da uyarlandığı kaynağa daha uygun gözükmesini sağlıyor.

- Reklam -

En ünlü unsurlardan bir diğeri ise dizi sorumlusu Nick Santora’nın kitaplara Cruise filmlerinden daha sadık olma kararı. Yani dizinin ilk sezonunu orijinal roman Killing Floor’a göre dizayn etmesiydi. Santora’nın doğru ata oynadığını gösteren bu kararını yeni sezonda da sürdürmesi bekleniyor.

Reacher 2. Sezon Çekimleri Tamamlandı

Henüz kesin bir çıkış tarihi olmasa da 2. sezonun 2023’ün sonlarına doğru Prime Video kütüphanesindeki yerini alması bekleniyor.

Reacher’ın ilk sezonunu nasıl bulmuştunuz? Yeni sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Guy Ritchie "Sherlock Holmes 3"ün Gecikmesini Robert Downey Jr.'a Bağladı

Guy Ritchie “Sherlock Holmes 3″ün Gecikmesini Robert Downey Jr.’a Bağladı

Orlando Bloom Carnival Row Finali Hakkında Konuştu

Orlando Bloom, “Carnival Row”un Final Kararının Neden Doğru Olduğuyla İlgili Konuştu