in , ,

“Joker 2” Filminden Merakla Beklenen İlk Fragman Yayında: İşte “Folie à Deux”

Joker 2 filminin ilk fragmanı yayınlandı. Başrollerini Joaquin Phoenix ve Lady Gaga’nın paylaştığı yapım, Todd Phillips yönetmenliğinde geliyor.

Joker 2 Fragmanı Yayında: İşte Folie à Deux
- Reklam -
- Reklam -

Joker 2 fragmanı yayınlandı. Todd Phillips’in yönettiği yapımda Joaquin Phoenix yıllar sonra bir kez daha ikonik rolüne dönmeye hazırlanıyor. Lady Gaga ise ilk defa Harley Quinn kostümünü üzerine geçiriyor.

Sinema dünyasının en çok konuşulan yapımlarından Joker’ın devam filmi Joker: Folie à Deux için ilk fragman bu gece paylaşıldı. DC hayranlarının heyecanla beklediği görüntüler, Joaquin Phoenix’in tekrar Joker rolüne bürünmesini gözler önüne serdi.

Resmi film hesabı tarafından fragman öncesi kısa bir tanıtım videosu gösterilmiş ve burada ilk fragmanın ne zaman çıkacağın sinyalleri verilmişti. Görüntülerde Arthur Fleck’in üzüntü içerisinde kahkahalar attığı görülüyor. Yağmur altındaki bu sahne, karakterin ilk filmde de bahsedilen ruhsal sorunlarına işaret ediyor. Arka plan ise birçok hayranın aklına Arkham Asylum’u getiriyor.

- Reklam -

Joker 2 Fragmanı Yayında: İşte Folie à Deux

İlk fragman ile Joker: Folie à Deux’nun öyküsünün Arthur’un bu akıl hastanesinde tutulduğu yerden devam edeceği belli oldu. Filmin finalinde güvenlik güçlerinden kaçma çabası başarısız olan Fleck, sokakta çılgınca gülerken son bulmuştu. İlk resmi fragman ise onun hâlâ mahkum olduğunu gösteriyor. Hastanede Harley ile tanışan Arthur, kendisini bir kez daha hayat dolu buluyor.

Yayınlanan fragmanla birlikte filmin Türkçe adının Joker: İkili Delilik olarak belirlendiği de ortaya çıkmış oldu.

Joker 2 Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Devam filminde Joker’a Lady Gaga’nın canlandırdığı Harley Quinn de eşlik edecek. İkilinin aşkını konu alacak olan Folie à Deux, bu iki karakterin Arkham’dan kaçışını perdeye taşıyacak. Daha önce setlerden sızan görüntüler, hastanenin yanmakta olduğunu göstermişti.

Yaratıcıları tarafından “çılgınca bir aşk hikâyesi” olarak tanımlanan ve müzikal formatında olacağı belirtilen Joker 2’nun ilk fragmanı, DC hayranlarını heyecanlandırmış durumda. Joaquin Phoenix ve Lady Gaga’nın rol aldığı bu büyük prodüksiyonun, 2024’ün en çok konuşulan yapımlarından biri olmaya aday.

İlk bakışta oldukça kasvetli görünen fragmanın, filmin tamamında yer alacak olan o karanlık mizah tonuyla hafifleteceği düşünülüyor. Joker 2 filmi, 4 Ekim 2024 tarihinde vizyondaki yerini alacak.

Joker 2 Poster

Joker 2 filmi için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni çıkan fragmanlardan haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for TheNameless TheNameless dedi ki:

    Fragmanı çok beğendim. Umarım müzikal olayının cılkını çıkarmamışlardır. Renk paleti, oyunculuklar, mekan tasarımları bayağı umut verici. Merakla bekliyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Süper Dünya'nın "Göz Küresi Gezegeni" Olduğu Doğrulandı

Bilim İnsanları İlk Defa Bir Dünya’nın “Göz Küresi Gezegeni” Olduğunu Doğruladı: Bir Yüzü Ateş Bir Yüzü Buz

Jon Snow Dizisi İptal Kararı

HBO, Yeni “Game of Thrones” Dizisi “Jon Snow”u İptal Etti