in ,

“Gibi” 5. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

Gibi 5. Sezon yayın tarihi belli oldu. Exxen kanalında yayınlanan popüler komedi dizisi çok yakında geri dönüyor.

Gibi 5. Sezon Yayın Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Gibi 5. Sezon tarihi açıklandı. Başrollerini Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan’ın paylaştığı Exxen komedisi geri dönüyor.

5. sezon onayını geçen yıl eylül ayında alan Gibi, 4. sezon finalinin üzerinden geçen yaklaşık 9 ayın ardından ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

Macerasına 2021 yılında Acun Ilıcalı’nın dijital yayın platformu Exxen’de başlayan Gibi, kısa sürede kendisine geniş bir izleyici kitlesi edindi. Türk sosyal medyasında meme kültürünün önemli aktörlerinden birisi hâline gelen yapımın yeni sezonu uzun zamandır merakla bekleniyordu.

- Reklam -

Yerli absürt durum komedisi türünün önde gelen örneklerinden olan Gibi, film ve TV veritabanı platformu IMDb’de 9,0/10’luk puanıyla da öne çıkmayı başarıyor.

Gibi 5. Sezon Yayın Tarihi - Exxen Dizisi

Geri Dönüyor: Gibi 5. Sezon Yayın Tarihi Duyuruldu

Dizinin resmi X (eski adıyla Twitter) hesabı üzerinden paylaşılan gönderide, Gibi 5. sezon bölümlerinin 8 Mart 2024 tarihinde yayınlanmaya başlayacağı duyuruldu.

Senaristliğini Aziz Kedi (Cinayet Süsü, Ölümlü Dünya) ile Feyyaz Yiğit’in (Cinayet Süsü, Ölümlü Dünya) üstlendiği yapımda bugüne dek toplam 42 bölüm yayınlandı. Dizinin önceki sezonunda yönetmen koltuğunda ise Barış Yöş (Kiralık Aşk, Vuslat, Adını Feriha Koydum) oturmuştu.

Gibi 5. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Dizinin yeni sezonundan ilk fragman geçen hafta, “Gidenin gidişiyle kalanın duruşu bağdaşmazmış kardeşim, benimki de o hesap,” cümlesi eşliğinde paylaşılmıştı.

Yapımın yeni sezonunda Feyyaz Yiğit Yılmaz, Kıvanç Kılınç İlkkan ve Ahmet Kürşat Öçalan Ersoy karakterlerini canlandırmaya devam edecek. Yeni sezonunda başka hangi oyuncuların yer alacağı ise şu an için bilinmiyor.

Gibi 5. Sezon Yayın Tarihi - Exxen

Gibi dizisi kendilerini türlü tuhaf olayın içerisinde bulan bir grup yakın arkadaşın maceralarını konu alıyor. Hayranlar yapımın 5. sezonunda da ekibin kendine has tuhaflıklarının bolca sergilendiği anlar görmeyi bekliyor. Dizinin yeni sezonunun, önceki üç sezonda olduğu gibi toplam 10 bölümden oluşacağı tahmin ediliyor.

Yapım bugüne dek 2022 yılında Altın Kelebek’te En İyi Komedi Dizisi ödülü ve En İyi Komedi Dizisi Performansı (Feyyaz Yiğit) ödüllerine layık görülmüştü.

Gibi 5. sezon hakkında sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından yeni haberler için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tom Cruise Yeni Filmi Alejandro G. Iñárritu

Tom Cruise, Oscar Ödüllü Yönetmen Alejandro G. Iñárritu’nun Yeni Filminde Başrol Olacak

Age of Empires Mobile - Oynanış Fragmanı

“Age of Empires” Mobil Oyunu Geliyor: İşte İlk Oynanış Fragmanı