in , ,

“Age of Empires” Mobil Oyunu Geliyor: İşte İlk Oynanış Fragmanı

Age of Empires Mobile oyunu geliyor. Popüler strateji oyununu yeni kullanıcılara ulaştıracak yapımdan ilk oynanış fragmanı paylaşıldı.

Age of Empires Mobile - Oynanış Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Age of Empires Mobile oyunu duyuruldu ve yapımdan ilk oynanış fragmanı paylaşıldı. Dünyaca ünlü strateji markası AoT, bu yıl sonu yeni bir mecrada oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor.

Yeni yapım her ne kadar serinin ilk mobil macerası olmasa da geliştirici firma bu projede ana serideki oyunlara yakın bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Oyunun ardındaki World’s Edge Studio, Xbox Game Studios’a bağlı bir stüdyo ve 2019 yılından beri Age of Empires serisinin geliştiricisi konumunda. Serideki geçmiş oyunların yeniden düzenlenmesinin yanı sıra World’s Edge ayrıca en iyi ortaçağ strateji oyunlarından biri olarak görülen Age of Empires 4’u yayınlamıştı. Stüdyo bu yeni oyun için ise Call of Duty Mobile ve Pokemon Unite gibi oyunları geliştirmiş TiMi Studio Group ile işbirliği yapıyor.

- Reklam -

Age of Empires Mobile Oynanış Fragmanı Yayında

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yayınlanan ilk oynanış fragmanı, oyuncuların serinin yeni oyunundan bekleyebilecekleri özellikler hakkında daha fazla bilgi veriyor. Geliştiricilerin açıkladığına göre bu yeni mobil oyun geleneksel Age of Empires formülüne yepyeni bir dokunuş getirmeyi amaçlıyor.

Oyuncular Fransızlar, Bizanslılar, Romalılar ve Çinliler arasından kendi medeniyetlerini seçebilecek, kaynak toplayabilecek ve Hannibal Barca, Şarlman, Büyük İskender veya Barbaros Hayreddin Paşa gibi çeşitli tarihi kahramanlarla imparatorluklarını inşa edebilecekler.

Age of Empires Mobile - Oynanış Fragman

Oyun keşfedilmeyi bekleyen engin bir dünya ve yıkılabilir unsurlara sahip dinamik savaş alanlarının yanı sıra oyuncular için avantajlı çeşitli araziler de içerecek. Yapım ayrıca oyuncuların diğer oyuncularla çarpışıp düşmanlara karşı kendilerini kanıtlayabilecekleri çevrimiçi çok oyunculu bir moda da sahip olacak.

- Reklam -

Age of Empires Mobile için Hedef 3 Milyon Ön Kayıt

Oyuncular Age of Empires Mobile’a Google Play ve App Store platformları üzerinden ön kayıt yaptırabilecek. Resmi Age of Empires Mobile internet sitesi oyuncular için ödüllü ön kayıt hedefleri olduğunu belirtiyor. İlk eşik olan 100 bin ön kayıt çoktan aşıldı ve bu yıl sonu oyunun piyasaya sürülmesiyle beraber bu hedefin ödülü olan çeşitli oyun içi kaynaklar oyuncular tarafından talep edilebilecek.

Age of Empires Mobile

World’s Edge Studio ve TiMi Studio Group’un hedefi 3 milyon ön kayıt. Bu hedef için ise belirledikleri ödül Kleopatra’nın oyuna eklenmesi ve çeşitli sürprizler olacak.

Yıl sonu yayınlanacak olan mobil oyun hakkında daha çok detayın gelecek aylarda çıkması bekleniyor.

Siz Age of Empires Mobile oyununun ilk fragmanı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Game Rant

Beyza Can

İngilizce Öğretmenliği okudum. Okur, yazar ve oyun oynarım. Gerçek hayattan uzaklaşmak için daima fırsat kollarım. Bunun için sık sık fantastik, bilimkurgu ve korku içeren şeylere sığınırım. 8 yaşımda dolabımdan bir geçit bulamadım, 50 yaşımda kapımda Gandalf’ın belirmesini bekliyorum. O zamana kadar da kendimi edebiyata ve oyunlara vermeyi planlıyorum. Kitaplara ve oyunlara ilgim beni dil öğrenmeye itti. Daha fazlasına ulaşabilmek ve başkalarına ulaştırabilmek için yeni diller öğreniyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gibi 5. Sezon Yayın Tarihi

“Gibi” 5. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

96. Oscar Ödülleri Töreni Yayıncısı

96. Oscar Ödülleri’nin Türkiye’de Hangi Platformda Yayınlanacağı Açıklandı