in ,

Joaquin Phoenix, Pedro Pascal, Emma Stone… Ari Aster’dan Yıldızlarla Dolu Western Filmi “Eddington” Geliyor

Eddington filmi yolda. Ari Aster’ın A24 çatısı altında çekeceği yeni western filmi, yıldızlarla dolu oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor.

Eddington - Ari Aster Yeni Film
- Reklam -
- Reklam -

Eddington filmi için geri sayım başladı. Ari Aster, bağımsız film stüdyosu A24 ile bir kez daha işbirliğine giderken yeni yapımın western noir komedisi türünde olacağı belirtildi.

Son olarak Beau is Afraid (Korkuyorum) ile izleyicilerin karşısına çıkan Ari Aster; özellikle Midsommar ve Hereditary filmleriyle adını geniş kitlelere duyurmayı başarmıştı.

Aster’ın yeni filmi Eddington bünyesinde birçok yıldız ismi bir araya getiriyor. Joaquin Phoenix (Beau is Afraid), Emma Stone (Poor Things), Austin Butler (Elvis), Pedro Pascal (The Last of Us) ve Luke Grimes (Yellowstone) gibi oyuncuları buluşturan film A24 yapımcılığında geliştiriliyor.

- Reklam -

Eddington - Ari Aster Yeni Filmi

New Mexico’da küçük bir kasabada yaşayan ve hayatta daha büyük hedefleri olan bir şerifin hikâyesini anlatan Eddington’ın senaryosunda Aster’a Midsommar’dan Lars Knudsen eşlik edecek.

Ari Aster’ın Yeni Filmi “Eddington” Oyuncu Kadrosu ile Büyük Yankı Uyandırdı

Son dönemlerde birçok A sınıfı oyuncunun tek çatı altında buluştuğu pek çok sinema filmi vizyona giriyor. Ari Aster’ın yeni macerası da trendi takip ederek üst kademeden isimleri bir araya getirmeyi başarıyor.

A24 ile birlikte filmin yapımcılığını üstlenecek diğer şirket ise Square Peg. Bu iki firma daha önce Hereditary, Midsommar, Dream Scenario ve Beau is Afraid yapımlarında ortak çalışmıştı.

Öte yandan Eddington, Aster’ın Joaquin Phoenix ile ikinci ortak yapımı olacak. Phoenix daha önce korku ve komediyi buluşturan Beau is Afraid’te rol almış ve performansıyla Altın Küre’ye aday gösterilmişti. Yeni film ise yine iki farklı türü noir çatısı altında birleştirecek ve izleyicilere bir western komedisi sunacak.

Eddington ile Ari Aster ilk defa bu kadar fazla yıldızı tek çatı altında buluşturacak. Ünlü yönetmen daha önce İsveç yapımı korku filmi Midsommar’da Florence Pugh ile birlikte çalışmıştı. 82 milyon dolar hasılat elde eden Midsommar; 2022’de vizyona Everything Everywhere All at Once’a kadar stüdyonun en yüksek gişe hasılatı getiren yapımıydı.

- Reklam -

Eddington - Ari Aster Film

Eddington’ın oyuncu kadrosunda başrollerin yanı sıra Deirdre O’Connell (Eternal Sunshine of The Spotless Mind), Jamaikalı aktör Micheal Ward ve Clifton Collins Jr (Jockey) da yer alıyor.

Yapıma dair bilinen bir başka detay ise filmin Koronavirüs salgını sırasında geçmesi olacak. Pandemi, Eddington’ın olay örgüsünün gidişatı üzerinde önemli bir etki taşıyacak.

Henüz başlangıç aşamasında olan Eddington’da vizyon tarihi şimdilik belli değil.

İlginizi çekebilir: Vahşi Batı Rüzgârlarının Estiği En İyi 10 Western Filmi

Ari Aster’ın yeni filmi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema haberi için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Red Deads History Sesli Kitap Arthur Morgan RDR 2

“Red Dead Redemption 2”dan Arthur Morgan Amerikan Tarihini Anlatıyor: “Red Dead’s History” Sesli Kitabı Geliyor

My Hero Academia 7. Sezon Çıkış Tarihi Açıklandı | Fragman

“My Hero Academia”nın 7. Sezon Çıkış Tarihi Yeni Bir Fragmanla Kesinleşti