in , ,

Dakota Fanning’li Korku Filmi “The Watchers”tan Yeni Fragman

The Watchers filmi için yeni fragman paylaşıldı. Ishana Night Shyamalan imzalı korku macerası ufukta gözüktü.

The Watchers Fragmanı - Dakota Fanning
- Reklam -
- Reklam -

The Watchers filminden yeni fragman görücüye çıktı. M. Night Shyamalan’ın kızı Ishana Night Shyamalan’ın yönetmenliğini üstlendiği yapımın başrolünde Dakota Fanning yer alıyor.

Ishana Night Shyamalan, Apple TV+ yapımı Servant’ta yönetmen olarak görev aldıktan sonra ilk uzun metraj filmi için kolları sıvadı. Warner Bros. Pictures’ın yapımcılığında geliştirilen filmin oyuncu kadrosunda War of the Worlds, Man of Fire ve The Secret Life of Bees ile tanınan Dakota Fanning ile Black Mirror, Barbarian ve Bird Box: Barcelona’da rol alan Georgina Campbell gibi yıldız isimler yer alıyor.

Korku, gerilim, gizem ve fantazi türlerini tek çatı altında buluşturan The Watchers filmi, Batı İrlanda ormanlarında mahsur kalan Mina (Dakota Fanning) isimli genç bir sanatçının hayatı için verdiği mücadeleyi takip ediyor.

- Reklam -

Ishana Night Shyamalan’ın yazıp yönettiği filmden ilk fragman geçen şubat ayında paylaşılmıştı. Şimdi ise Warner Bros. Pictures yapımdan yeni bir tanıtım yayınladı.

The Watchers Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Sakin bir hayat yaşayan Mina’nın dehşet dolu bir ormanda mahsur kalmasıyla değişen hayatını izleyen film; Mina’nın bir grup yabancıyla beraber kapana kısıldığı bir orman evinde geçiyor.

Yapımdan yayınlanan yeni fragman, ormanda gençleri bekleyen canavarların doğasına dair bazı küçük ipuçları veriyor.

The Watchers Fragmanı - Dakota Fanning - Korku

Yapımın oyuncu kadrosunda Fanning ve Campbell ile beraber Olwen Fouéré (The Northman) ve Siobhan Hewlett (The Holiday) da yer alıyor. The Watchers’ta Mina’nın annesini canlandıracak Hewlett, video oyun endüstrisinde çok çeşitli seslendirme rolleri üstlenmesiyle tanınıyor.

- Reklam -

Doğaüstü temalı korku filminin senaryosu, İrlandalı korku ve gerilim yazar A.M. Shine’ın aynı isimli romanından ilham alıyor.

Split, The Village ve Knock at the Cabin gibi yapımlarla tanınan M. Night Shyamalan ise projeye yapımcı olarak katkı sunacak.

The Watchers Fragmanı - Dakota Fannin

The Watchers (Gözcüler) filmi 14 Haziran 2024 tarihinde sinema salonlarında gösterime girecek.

The Watchers filmi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, korku sineması hakkında daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Atlas Filminden Yeni Fragman: Jennifer Lopez Başrolde

Jennifer Lopez’in Başrolünde Yer Aldığı Bilimkurgu Filmi “Atlas”tan Yeni Fragman

Severance 2. Sezon Çekimleri Sona Erdi

Bilimkurgu Dizisi “Severance”ta 2. Sezon Çekimleri Sona Erdi