in

Ishana Shyamalan’ın Korku Filmi “The Watchers”tan İlk Fragman

The Watchers filmi için ilk fragman yayınlandı. Dakota Fanning’in başrolünde yer aldığı korku ve gizem yapımı izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor.

The Watchers Film Fragmanı 2024
- Reklam -
- Reklam -

The Watchers filminden fragman paylaşıldı. M. Night Shyamalan’ın kızı Ishana Shyamalan’ın imzasını taşıyan yapım bu haziran ayında izleyicilerle buluşuyor.

Daha önce Apple TV+’ın popüler dizisinde Servant’ta yönetmen olarak görev alan Ishana Shyamalan, ilk uzun metrajlı filmi ile seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Warner Bros. Pictures stüdyosu tarafından geliştirilen yapımın oyuncu kadrosunda Dakota Fanning (The Equalizer 3) ve Georgina Campbell’ın (Barbarian) da aralarında bulunduğu yıldız isimler yer alıyor.

Korku, gizem ve fantazi türlerindeki The Watchers filmi genç bir sanatçının Batı İrlanda ormanlarında mahsur kalmasıyla başlıyor. Ormanda sığınacak bir yer bulan sanatçı, her gece gizemli yaratıklar tarafından takip edilen üç yabancıyla karşılaşıyor ve işler ürkütücü bir boyuta taşınıyor.

- Reklam -

The Watchers Film Fragman 2024

Yapımdan yayınlanan ilk fragman, arka planda çalan ürkütücü theremin müziği eşliğinde açılıyor ve geceleri insanların peşine düşen yaratıklardan kısa kesitlere yer veriyor.

The Watchers Filmi Akıllara M. Night Shyamalan’ın “The Village” Yapımını Getiriyor

Akıllara M. Night Shyamalan’ın yönettiği 2004 yapımı gerilim filmi The Village’ı getiren The Watchers, babasının yapımlarıyla büyüyen Ishana Shyamalan’ın çıkış filmi olma özelliği taşıyor.

Ishana Shyamalan, Servant’ta yürütücü yapımcı ve showrunner olarak katılan babasıyla birlikte çalışmıştı. Bunun dışında babasının 2021 tarihli gerilim filmi Old’da da yardımcı yönetmen olarak görev almıştı. Öte yandan M. Night Shyamalan da The Watchers’ta baş yapımcı olarak görev alıyor ve kızının yanında duruyor.

The Watchers Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Yapımdan yayınlanan ilk fragman, filmin olay örgüsü hakkında pek bir detay vermiyor. Ancak filmin İrlandalı yazar A.M. Shine’ın aynı adlı romanından uyarlandığı biliniyor.

Kitapta okurlar İrlanda kırsalında bir yolculuğa çıkan Mina adlı bir karakterle tanışıyor. Yolculuğu sırasında arabası bozulan ve yardım bulmak için yaya olarak yola devam eden Mina, gece çöktüğünde karanlıkta gizlenen yaratıklarla karşı karşıya geliyor ve hikâye ürkütücü bir ton alıyor.

The Watchers Fragman 2024

The Watchers filmi Türkiye’de 7 Haziran 2024 tarihinde vizyona girecek.

The Watchers hakkındaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Varyemez Amca - Marvel Çizgi Romanı

Disney’in İkonik Karakteri “Varyemez Amca” Marvel’ın Çizgi Roman Dünyasına Adım Atıyor

İlk Göktürk Film Çekimleri

Alper Çağlar’ın “İlk Göktürk” Filminde Çekimler Başladı